USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Хто повернувся з Афганістану, має «цілий букет» хвороб», - Павлович

14 Серпня 2017 22:33
Голова Волинської обласної організації «Української спілки ветеранів Афганістану» Григорій Павлович обурений заявами окремих активістів про те, що його заступник, голова постійної поліцейської комісії Волині, керівник громадського формування «Варта порядку», член виконкому Луцької міськради Олександр Тиводар нібито симулює, коли говорить про хворобу, інформує Під прицілом.

«Кожен, хто повернувся з афганських гір, має з собою «цілий букет» досить серйозних хвороб, ускладнення після поранень, гепатити, хвороби серця. За кілька десятків років, все це дає про себе знати. Багатьох з наших побратимів вже ніколи не повернути», - розповідає Григорій Павлович.

Голова афганської спілки зауважив, що те що бачив на війні Тиводар, багатьом навіть і в поганому сні не снилося, тому ніхто, зокрема Олексій Кушнір, який висловився на цю тему, і якого вочевидь попросили таке сказати, не вправі так відкликатися про ветерана афганської служби, бойового офіцера.

Нагадаємо, Олександра Тиводара затримали 8 серпня на підставі фальшивого кримінального провадження, що відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області. 9 серпня Олександра Тиводара з гіпертонічним кризом із слідчого ізолятора доправили в лікарню. До зали суду Тиводара несли на ношах під оплески його побратимів-афганців, які вважають його затримання політичною розправою. Під час слухання справи біля нього постійно знаходилися медики, які зафіксували у нього підвищення артеріального тиску до позначки 200 на 120, неодноразово робили ін’єкції медикаментів.

Беручи до уваги те, що Тиводар не переховувався від суду, має виключно позитивні характеристики, зважаючи на його стан здоров'я, суддя вирішив відмовити у клопотанні прокурора. Як запобіжний захід суд визначив не утримання під вартою, а особисте зобов'язання. Його звільнили з-під варти у залі суду. Таке рішення в залі зустріли оплесками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 15 Серпня 2017 00:21
Той кушнєр як тільки свого рота посмів відкрити про Тиводара???!!! Кушнєр такий як і Лапін, однакове ч*мо!!
а хто Показати IP 15 Серпня 2017 07:26
З ато цілий букет пільг та нагород.
Ганьба до а хто Показати IP 15 Серпня 2017 10:00
Це Лапін і те ряжене кодло що він присунув під ОДА!!!
лучанин Показати IP 15 Серпня 2017 09:37
через пару років держава забуде про атовців як і забули про воїнів Афганістану.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus