USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто займатиметься захистом споживачів на Волині

7 Грудня 2015 17:47
Інспекція із захисту прав споживачів готується до реорганізації оскільки повинна бути створена державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 7 грудня.

Виконувач обов’язків начальника Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Володимир Горішній зазначив, що на виконання постанови кабміну про утворення територіальних органів державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, інспекція розробила та затвердила план заходів, пов’язаних з реорганізацією інспекції. Здійснили інвентаризацію майна інспекції, Луцький міський центр зайнятості повідомили про заплановане можливе скорочення працівників інспекції.

Попри це робота інспекції триває, її працівники розглядають звернення споживачів. Упродовж цього року до інспекції надійшло 186 звернень споживачів. У першому та другому кварталі спеціалісти відомства не могли здійснювати розгляд звернень споживачів, оскільки діяв мораторій на проведення перевірок.

За станом на 3 грудня розглянули 177 звернень громадян. У третьому кварталі цього року за розглядом звернень споживачів відшкодовано 15 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
то Показати IP 7 Грудня 2015 19:08
така ничка де впіхують в основному блатних тбьоток та дядьок...останніх пару штук були високими партєйними по луцьку..з чого такий інтєрєс до скромної громадської((офіційно) організації..потужний ричаг насамперед для качки дєнєг ..через недосконалість та відсутність половини більшої законів..або їх авантюрність..самі роблять проблєми..самі створюють кантори щоб рішати..ось таке законотворчєство..яка єуропа..в африканських країнах з тим попрощє-дав мєсному князьку і шамани з бубнами не ходять кожний день за подачками,партію джинсів не перещитують щоб на два умножати або обявляти анафєму..доречі товари киргизстану,росії та всього снг сертифікуються автоматом..а всі решту з приколами такими що це напевно одне місце на землі (ну бсср ще,куба)..вон путєн турєцкє гнобити почав..хай поцікавиться як тут це робиться для малого та середнього бізнеса років двадцять..ви ще с... своє одержите..
124--- Показати IP 7 Грудня 2015 20:03
177 звернень за 11 міс.!!! це 0,6(!) від цілого за ОДИН день!!! То за що вони зарплату мають???
Дьодік Показати IP 7 Грудня 2015 20:59
ніхто або дід Піхто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus