USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Хто за кого – покаже «гей-питання»

23 Лютого 2012 17:20
Голосування у Волинській облраді щодо звернення з приводу поширення гомосексуалізму в Україні продемонструє ставлення депутатів до цього явища.

Про це йшлося 23 лютого під час засідання комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю.

Перший заступник голови облради Юрій Лобач запитав ініціатора звернення – представника фракції «Свободи» Віталія Собка, чому з’явилася потреба у документі. «Невже немає інших проблем, які можна обговорити на сесії?» - поцікавився перший заступник голови облради.

Собко відповів йому, що в Україні діють організації, які «потужно і агресивно» виборюють права сексменшин. «В травні заплановано перший гей-парад в серці нашої країни – Києві. Коли постане гостра потреба – може бути запізно», - вважає він.

Його підтримав колега по фракції Анатолій Вітів. Буцімто, у Верховній Раді обговорювали закон про одностатеві шлюби. «Україна – християнська держава. І в нас всюди пропагують гомосексуалізм. Подають це як благо. Вже в парламенті є представники. Голосування в обласній раді покаже, хто за кого», - стверджує депутат.

Натомість Лобач сказав, що обласна рада не може стати на заваді одностатевим відносинам.

Водночас «регіонал» Володимир Дибель повідомив: наукою доведено, ніби, гомосексуалізм – це патологія. «Така ж як педофілія чи зоофілія. Ми не можемо нічого заборонити, але ми не повинні це пропагувати», - додав депутат.

Зрештою, члени комісії вирішили рекомендувати сесії прийняти звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
vvb Показати IP 23 Лютого 2012 17:38
треба тих п...в на тому параді із танка а потім ще роздавити щоб мокрого місця нелишилось із дибілів або витравити кислотою ще краще на палю насадити щоб кайфанув п...р
дідо Показати IP 23 Лютого 2012 17:39
Нормальним людям нема чого боятися та забороняти. Ті хто забороняють ,відчувають свою слабкість.
Exaboto до дідо Показати IP 23 Лютого 2012 18:27
або свою причетність. ні для кого ж не секрет що серед попів маса геїв і педофілів.
Спостерігач до Exaboto Показати IP 23 Лютого 2012 22:39
У вас шиза на антирелігійному грунті? Складається переконане враження, що ви хворий, або просто троль.
тиць-здиць Показати IP 23 Лютого 2012 18:10
- Абраша, ви знаєтє, Мойша, такі п...с! - Шо, занял дєньгі і нє атдайот? - Нє-нє, я такі в харошем смислє!
Лучанка Показати IP 23 Лютого 2012 18:39
Яка різниця хто є хто? Аби людина була хороша, не брехала, не використовувала, не зневажала, не зраджувала, не була егоїстом, а все інше - це таке, кожна людина має право на самовираження, проте ми цього не розуміємо,ми розуміємо лише: картопля, буряки, жінка, та яка там жінка(?) біля плити "стоянка", посуд "милка"(посудомийка), на роботу ходить (бухгалтер,зазвичай))), за собою часу не має навіть прослідкувати через таке життя, прибиральниця, годувальниця, обзивання її, не повага до неї, робіння,що хотіння, а потім ще когось тут судимо!!! ВИ ВСІ ПЕРЕД ДЗЕРКАЛОМ СТАНЬТЕ І ГЛЯНЬТЕ НА СЕБЕ ЯКІ ВИ ДАЛЕКО НЕ ІДЕАЛЬНІ ЛЮДИ, НАВІТЬ ПРИ НОРМ. ОРІЄНТАЦІЇ, а серед них є набагато кращі, розумніші, вірніші, цікавіші, приємніші ніж стандартна масса, особливо українська, а ще луцька,що є такою прикрістю нині...,шкода, що луцька молодь та взагалі луцьке су-тво в переважній більшості є таким "селом", не розвиненим, з 100% мешканців м. Луцьк (маю на увазі СУТО ЛУЧАН, А НЕ ПОЛІССЯ, ЯКЕ ТУТ ПОНАЇХАЛО І ВИДАЄ СЕБЕ ЗА МІСЦЕВИХ-НІКОЛИ НИМИ НЕ СТАНЕТЕ,ЯКБИ НЕ СТАРАЛИСЯ, вас з далеку видно...!)НАЖАЛЬ лише відсотків 5-10 є дійсно норм., вихованим,розумним,мудрим, адекватним, аналітичним та просто добрим...! не судіть когось, а поч. з себе!!!
Лучанка з Полісся до Лучанка Показати IP 24 Лютого 2012 09:15
Такими як ви, шановна, "лучанами", ми горді полішуки ніколи стати не захочемо. Так, нас видно здалеку, тому, що ми - найкращі. А така лучанка як ви, думаю, не дотягне навіть до висоти мого підбора. Індетифікуючи себе виключно місцем народження ви не прагнете самовдосконалення, вважаючи, що свідомість визначає місце народження. На жаль, на все життя ви так і залишитесь маленькими, ніким не поміченими "лучанками".
Лучанка до Лучанка з Полісся Показати IP 24 Лютого 2012 13:03
Ти в житті визначись чи ти лучанка чи з Полісся=) Але дані в паспорті України аж ніяк не зміниш) Дуже приємно, що твої душевні проблеми ти виказала тут))) твої підбори варті лише старого ринку, завокзального ринку і макс. це ТЦ Ювант=),де турки та Китай між собою конкурують), бо більше ти не спроможна взнати!!! А тим більше пізнати) Такщо бажаю в подальшому житті МОРАЛЬНОЇ СТІЙКОСТІ,А НЕ СЛАБКОСТІ!!!
:) до Лучанка Показати IP 24 Лютого 2012 13:28
Душевні проблеми саме в тебе. Не потрібно плюватись жовчею - є ризик захлинутись нею. :) Я в цьому житті визначилась. А от підбори мої вартують більше ніж твої моральні якості. Подальше прирікання вважаю безперспективним. Є така хороша фраза "Не учите свинью петь. Вы теряете время и раздражаете свинью" - це якраз про таку от ситуацію. Успіхів тобі в житті, лучанко!
Лучанка до :) Показати IP 24 Лютого 2012 18:50
100%, навіщо вчити свиню?:) Я щиро вдячна,що Прлісся хоч має здатність розуміти-що це село, а там свині-їхні родичі, а твої в першу чергу, при чому свині приємніші ніж ти!!! Ну якщо вже підбори з моральністю порівнювати...,то все ясно! Нема що взагалі казати, не забудь ще чик чирикнути тут)))
Корінний полішук до Лучанка Показати IP 24 Лютого 2012 09:52
Шановна пані лучанко, якщо Ви дійсно корінна лучанка. Згадайте Ваших батьків та дідів, можливо вони не корінні лучани? Але, найголовніше, що я хочу сказати: цю людину дуже турбують полішуки, які понаїхали, але ДУЖЕ подобаються голубки...
Лучанка до Корінний полішук Показати IP 24 Лютого 2012 13:05
Я згадала свої батьків:), уявіть собі-корінні лучани:) Так, я перша в черзі за голубками:), обожнюю тварин!!!
!!! до Лучанка Показати IP 24 Лютого 2012 14:11
Ну... любити тварин, так це зоофілія! Лікуватись потрібно і терміново. Це навіть не гей парад!
Лучанка до !!! Показати IP 24 Лютого 2012 18:56
А що це?:) ШО?:)Боже, як так? Аааааааааааааа,страх))) Зоофілія в тебе в голові,я тобі так скажу!!!
анонімус Показати IP 23 Лютого 2012 19:10
з якого то дива ми християнська держава? це прописано в конституції? в нас є державна релігія? ..знайшли що обговорювати на сесії
Лучанка до анонімус Показати IP 24 Лютого 2012 12:58
ЗВИЧАЙНО ЩО Є ДЕРЖ РЕЛІГІЯ!!! МИ ХРИСТИЯНСЬА ДЕРЖАВА,ЧИТАЙ КОНСТИТУЦІЮ,ВИВЧИ ХОЧ ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ!!!
Поціновувач до Лучанка Показати IP 28 Лютого 2012 03:49
Экс-президент США, Джорж Буш, как известно, черпает свое вдохновение из Библии. «Иисус — мой самый любимый философ», заявил Буш однажды. К примеру, американский президент выступает против брака между гомосексуалистами, так как сама Библия не приемлит такого брака. Недавно, одна известная радиоведущая высказалась в поддержку Буша,отмечая, что гомосексуализм является извращением: «Так сказано в Библии,в третьей книге Моисеева, Левит, глава 18». Несколько дней спустя эта радиоредакция получила открытое письмо одного из радиослушателей: «Благодарю вас за вашу заботу об обучении людей Закону Божьему. Я многому научился, слушая вашу программу, и я всегда делюсь полученными знаниями с окружающими меня людьми. Но у меня все еще остались некоторые вопросы по поводу нескольких библейских законов и мне нужна ваша помощь, чтобы правильно их истолковать. Например, я хотел бы продать мою дочь в рабство, как это указано в Исходе,глава 21, стих 7. По вашему мнению, какую цену я могу за нее запросить? В той же книге Левит, глава 25, стих 44, сказано, что если я хочу иметь рабов,то должен купить их у соседних народов. Мой друг утверждает, что это относится только к мексиканцам, но никак не к канадцам. Не могли бы вы разъяснить мне этот стих? Почему я не могу иметь канадских рабов? Я знаю также, что не должен прикасаться ни к какой женщине, если у нее идет менструация, как сказано в книге Левит, глава 18, стих 19. Как мне узнать,идет ли у нее менструация? Я пробовал несколько раз спросить об этом напрямую у моих знакомых, но они почему-то все обижались. У меня есть сосед, который продолжает работать по субботам. Исход, глава 35,стих 2, ясно говорит, что такой человек должен быть предан смерти. Обязан ли я убить его собственноручно? Не могли бы вы избавить меня от этой щекотливой обязанности? Да, также: Левит, глава 21, стих 18, говорит, что нельзя приближаться к святилищу тому, у кого проблемы со зрением. Я же пользуюсь очками при чтении. Мое зрение должно быть обязательно стопроцентным? Можно ли занизить несколько это требование? Последний вопрос. Мой дядя совсем не уважает то, что сказано в Левите, главе 19, стих 19, высаживая на своем дворе два разных вида семян. Так же и его жена, которая одевается в одежды из разнородных нитей, а именно, из хлопка и нейлона. А еще случается дяде моему злословить. Так скажите, должны ли мы выполнить всю эту достаточно трудоемкую процедуру целиком, а именно собрать всех жителей нашего городка и закидать камнями дядю с тетей, как это сказано в Левите, главе 24, стих 14? Может, мы просто могли бы сжечь их живьем в тихом семейном кругу (Левит, главе 20, стих 14)? Жду с нетерпением вашего ответа. Еще раз спасибо, что напомнили нам, что слово Божие вечно и неизменно. Только так и не иначе».
Кромберг Шубертович Хохляндер Показати IP 23 Лютого 2012 19:18
Хоч через *пу, аби - до Європи!
ліберал2 Показати IP 23 Лютого 2012 20:22
Немає свободівцям чим зайнятися.. вони своїми діями тільки піарять це явище.. зараз з"явиться заява і позов в суд якоїсь "блакитної" організації.. Хоча напевне Свобода не це і розраховує..
лучанин Показати IP 23 Лютого 2012 20:49
цікаво побачити в місцевих новинах групу підтримки під міською радою за легалізацію п....дарні. Г...їв треба знати в лице, щоб не переплутати (буває всяке)
Поміркований Показати IP 23 Лютого 2012 22:56
Пану Лібералу2 (чому 2 - не знаю, так було написано, певно їх двоє): А до чого у вашому месиджі інформація про представників Свободи? Якби це ж питання підняли комуністи чи ПР, Ви б написали такий же текст?
огооой Показати IP 24 Лютого 2012 00:20
свобода мочить зайця! правильно! так йому !!!
марко Показати IP 24 Лютого 2012 07:55
Лучанці. До війни, коли поляки вивтікали, Луцьк був на дві третини жидівським містом. Жидів німці вибили, залишились понаєхавші кацапи. Потім вернулися жиди, які переховувалися в Лобні у Фьодорова, де їх осіло близько чотирьох тисяч. То хто тут ПОНАЇХАВ? Марш на історичну батьківщину, прихильники секс-меншинства, недобитки гітлерівського режиму!
сірко до марко Показати IP 24 Лютого 2012 13:00
Дитинко, твої пізнання з історії на с-ки обмежені, що це взагалі сміх))) Лучанка на 100% права, а ви тут дійсно полішуки,бо бачиш но позаїдала правда)
Корінний полішук до сірко Показати IP 24 Лютого 2012 17:07
Пам"ятаю, був у мого діда пес. Слухняний такий, і двір охороняв дуже добре, і спав у копиці на вулиці... І звали його... Сірко. Оце дійсно 100 відсотків полішук!
Лучанка до Корінний полішук Показати IP 24 Лютого 2012 19:01
Аха ха, мабуть завтра не буде тут,бо інет тільки на роботі...))),а на вихідні в село,до батьків, по передачку, курочку забили, свинку, буде дитинка з торбами хмельницькими до Луцька вертатися,а батькі будуть переживати як дитинка бідолашна в місті жорстокому живе, голодає,бо сала не їсть,часнику та цібулі, а ще шкварок, аааааааааааа вареничків)))) Мезим пам'ятаєш рекламу-от це ти,твій рівень світосприйняття, бо Полісся-це чик чирикнуте "князівство", ЙОГО ВІДЄДНУВАТИ ПОРА І СТАВИТИ ПРИ В'ЇЗДІ В ЛУЦЬК ТАБЛИЧКУ-ПОЛІШУКАМ ЗАБОРОНЕНО!!!
Корінний полішук до Лучанка Показати IP 24 Лютого 2012 22:08
Навчись грамоті, містечкова лучанко! Слово цИбуля пишеться через І. А ти мабуть і курятину не вживаєш, і сала не їси, та й часник і цибуля тобі не до вподоби. Ой чуть не забув, ти, мабуть вийдеш на вулицю, або зайдеш на вокзал, і- вже сита.
Полісся до Лучанка Показати IP 26 Лютого 2012 21:33
Ну, це в тебе мабуть інтернет на роботі. Так "запрацювалась", що аж до 19 години коменти строчиш... Ох, як тебе мучать полішуки! А може в тебе чоловік полішук?
тиць-здиць Показати IP 24 Лютого 2012 09:53
Да! Багато ... ...(Ц)
лига сексуальных реформ Показати IP 24 Лютого 2012 10:09
даешь гей-парад в Луцке!
Лучанка до лига сексуальных реформ Показати IP 24 Лютого 2012 13:09
Було б супер:) Всі б поясмялися))) Клас)))
Стефан Показати IP 24 Лютого 2012 10:23
Не має чим занятись Собку. Знову на геїв потянуло. Креще б своїми займався...
Свідок до Стефан Показати IP 28 Лютого 2012 03:56
Саме так ...ліпше спочатку порозгрібати своє л.йно, перш ніж за уявні проблеми братись. А того смороду у них на цілий регіон вистачить, почитайте: http://volyntimes.com.ua/news/260

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus