USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Хтось це організував», – бабуся атовця, який погрожував себе спалити під міськрадою

22 Серпня 2018 14:11
Бабуся атовця, який погрожував себе спалити під міськрадою, не вірить у те, що внук сам це організував, і впевнена, що його підбурили до такого вчинку.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Нагадаємо, 15 серпня о 23.30 під стінами Луцької міської ради атовець Станіслав Р., облитий бензином, погрожував підпалити себе та очільників мерії, бо не згоден із рішенням про перерозподіл коштів із Центру реабілітації для воїнів АТО на добудову школи №27.

Юнак був оточений натовпом невідомих людей, які не підпускали до нього ні рятувальників, ні поліцію, ні журналістів. Далі хлопця з натовпу вивела психолог Олена Звєрєва та відвезла до психлікарні, де він і нині перебуває, а вона ж, у свою чергу, випрала його одяг від бензину в себе вдома. Вже наступного дня жінка без вагань оприлюднює у соцмережах особу воїна і навіть збирає прес-конференцію у супроводі чоловіків, які були присутні на згаданій акції протесту і робить зовсім не медичні, а конкретні політичні заяви.

Не менш радикальними були і хлопці з оточення Звєрєвої. Зокрема, екс-очільник «Правого сектора» Нововолинська, атовець Андрій Фафлей зазначив те, що він єдиний атовець, який відмовився від звання учасника бойових дій. До слова, вимагати гроші на Центр реабілітації чоловік їздить аж з Нововолинська, бо проживає саме там.

Детальніше дивіться у сюжеті:
«От коли у Івахіва та Палиці під ногами взірветься граната і їм не допоможуть охоронці, бо ні один охоронець не захоче здохнути. Немає людини, яку не можна прибрати з цього шляху», – сказав Андрій Фафлей.

Ще рік тому чоловіка судили за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою. У нього вилучили автомат Калашникова, кулемет Калашникова, 3 реактивні протитанкові гранати, 9 запалів до ручної гранати, 5 корпусів гранати РРД-5, 4 корпуси гранат Ф-1, 36 гранатометних пострілів ВОГ та більше тисячі патронів до різних видів зброї. За все це Фафлей відбувся лише штрафом.

Тим часом Олена Звєрєва і досі не припинила сіяти паніку серед своїх читачів у Фейсбуці, а серед них багато атовців. Серед коментаторів постів Звєрєвої є і Станіслав. Виявляється, у лікарні він активно читає та коментує Фейсбук. А ті, кого він читає, мабуть, знову підігрівають його до нових подвигів. Отака специфічна реабілітація. Для чого це роблять не розуміє і бабуся Стаса.

Надія Цвид про те, що сталося з її онуком дізналася уже наступного дня із ЗМІ. Вона найближча родичка хлопця, адже виховувала його сама. Про те, що Станіслава кладуть до психіатричної лікарні, жінку ніхто не повідомив.

Змалку знає Стаса і місцевий священик, бо хлопець виріс біля вівтаря. Напередодні цих подій, атовець приходив до святого отця і просив помолитися за нього, бо мають пікетувати міську раду.

Щойно бабуся Стаса дізналася, що сталося з її онуком, як поїхала до лікарні, де хлопець їй і зізнався, що підпалювати себе наміру не мав. Надія Володимирівна переконана, що сам Стас такого точно не спланував, хтось неодмінно його туди вплутав.

Між тим, у поліції справу про погрозу підпалу атовця біля міської ради ніде не зафіксували та розбиратися, чому хлопець облив себе бензином і чого вимагав приїзду очільників міста навіть не збираються. Хто і для чого підігріває атовців до масових протестів, виходить, нікому не цікаво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
1 Показати IP 22 Серпня 2018 14:28
Бабусю не обманеш. А організувала то все одна лікарка, з комплексом наполеона ... їх на хлопців нас*ати, їй влада потрібна і посада...
лучанка Показати IP 22 Серпня 2018 16:02
Це просто жах! Знаю цю бабусю. Дуже хороша жінка. І Стасік хороший хлопець. Нема кому за нього вступитись ото і використовують його всякі аферисти. Біжи від них, дитино!
Оля Показати IP 22 Серпня 2018 16:27
Ви просто гляньте на обличчя цього психолога - зла і неприємна особа. Я не розумію навіщо їй дурити голову таким хлопцям, які пройшли горнило війни, щоб посадити свою жопу у крісло керівника Центру? Тоді питань до цієї особини просто більше нема...
Сусіди Показати IP 22 Серпня 2018 16:35
Стас, то великий гріх про таке навіть думати. Навіть, якщо це просто на показ! Відійди від тих людей. Від усіх. За тебе переживають твої рідні. А ти таке витворяєш... Тобі ж нічого з цього не дістанеться, ти нічого не доб"єшся. Вони на революціях гроші заробляють і посади. А такі дурненькі як ти гинуть на майданах та в АТО.
Коза Показати IP 22 Серпня 2018 16:39
Ну звичайно це організовано :) Атовець у нас не один і не два. Самоспалення - це форма протесту. Ніхто не хоче себе палити. Але керівники нашого міста можуть довести.
Сект Показати IP 22 Серпня 2018 22:37
Це подібно до секти. Невже атовці клюнули на це. А ця жінка хоче за рахунок наших податків побудувати приміщення для неї.
євробляхи Показати IP 22 Серпня 2018 22:53
да хватить з ними панькатись з цими нндо вояками....метлу в руки і вперед
Зверевій Показати IP 23 Серпня 2018 17:36
Повна відсутність медичної етики і людської совісті. На кістках людських собі кар"єрну драбину збудує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus