USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Кібервійна: з 15 лютого було понад 3 000 DDoS-атак

20 Березня 2022 03:06
Кількість кібератак на критичну інформаційну інфраструктуру України не знижується від початку воєнних дій. Від 15 лютого Україна зазнала понад 3 000 DDoS-атак.

Про це у прес-релізі Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації.

Там зазначають, що російські хакери атакують інформаційну інфраструктуру. Найпопулярнішими видами атак залишаються фішингові розсилання, розповсюдження шкідливого програмного забезпечення та DDoS-атаки. Рекордом стали 275 DDoS-атак на день. Найпотужніші у своєму піку перевищували 100 Gbps.

«Хакери насамперед атакують інформаційні ресурси державних органів, установ і компаній фінансового сектору та сфери телекомунікацій. Попри це, всі сервіси працюють і доступні для користувачів.

Провайдери і оператори справляються з кібератаками на свої мережі.

Більшість проблем у роботі мереж пов’язана з фізичними пошкодженнями, які також вдається швидко усувати», – зазначили у відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus