USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розпочнуть масовий демонтаж незаконних кіосків

30 Вересня 2019 12:32
На чергове засідання Луцького виконавчого комітету винесуть проекти рішень про демонтаж 13 тимчасових споруд, які встановлені без дозвільних документів, встановлених з порушенням або строк дозвільних документів, на які закінчився.

По це повідомив у фейсбук радник міського голови Ігор Поліщук.

Також Ігор Поліщук зазначає, що ці тимчасові споруди виглядають просто жахливо і псують естетичну привабливість міста.

Муніципальна варта, яка протягом останніх тижнів здійснювала моніторинг законності встановлення тимчасових споруд (кіоски та ін.), виявила більше 30 незаконно встановлених кіосків, щодо яких також готуються документи для винесення на засідання виконкому для прийняття рішення про демонтаж.

На наступні засідання виконкому винесуть проекти рішень щодо інших незаконних тимчасових споруд.

Також управління архітектури, зі слів радника міського голови, завершує доопрацьовувати схему розміщення тимчасових споруд в місті, згідно з якою кількість МАФів у місті скоротиться щонайменше на 30%. Прийняття цієї схеми запланували на жовтень.

Крім того, вже у листопаді планують запровадити типовий вигляд тимчасових споруд в місті, що наразі розробляється управлінням архітектури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іван Показати IP 30 Вересня 2019 13:27
Якби так влада з коріпціонерами олігархами і власниками міліонів будинків ресторанів незаконно власними боролась а не з баригами!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Крик душі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Їван Показати IP 30 Вересня 2019 16:50
Та то, шоб гендель на місці не стояв !
Шо, опять? Показати IP 30 Вересня 2019 17:28
Вже ж було таке, через трохи на місцях знесених постали нові....шо-нибудь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus