USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кількість жертв руйнівного землетрусу в Індонезії збільшилась

8 Грудня 2016 08:15
Руйнівний землетрус стався на півночі Індонезії, там загинуло вже 92 людини, ще близько 500 поранених. Зниклих без вісти рахують десятками, йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

Рятувальна операція триває майже весь день. Щогодини під завалами знаходять нових людей і передають їх медикам. Палати лікарень переповнені, постраждалих розміщують у коридорах і наметах біля шпиталів. Чимало людей втратили зв'язок із близькими і нічого не можуть дізнатися про їхню долю. Представники влади не тішать прогнозами. "Число жертв зростатиме, адже досі багато людей перебуває під завалами. Пошуки і рятувальна операція тривають", - наголосив речник агенції х надзвичайних ситуацій Супото Нугрохо.

Епіцентр поштовхів силою в 6,5 балів розташовувався на півночі індонезійського острова Суматра. Найбільше постраждала від землетрусу провінція Ачех. Кілька годин після того регіон був охоплений панікою, бо люди добре пам'ятають спричинену землетрусом велетенську хвилю цунамі, яка в 2004 р. спустошила регіон і забрала життя 120 тисяч людей. Але цього разу метеорологи заспокоїли, що принаймні від води небезпеки поки що нема.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus