USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ківерцівська влада вдарить по кишеням луцьких дачників

23 Липня 2008 15:01
Голова Ківерцівської районної державної адміністрації Леонтій Кричкевич під час засідання колегії Ківерцівської РДА 23 липня обурився, що сільські ради, на території яких розташовані дачні масиви, безоплатно передають земельні ділянки немісцевим жителям. Про це 23 липня повідомив репортер «Волинських Новин».
 
У Ківерцівському районі, за словами пана Кричкевича, – понад 600 гектарів земель під дачами. Його обурює те, що іногородні – в основному це дачники з Луцька – за потурання «дачних» сільрад безоплатно отримують у користування землі.
 
«Де ви бачили, щоб у Луцьку, в Києві землі виділялись безкоштовно? Хай платять за одну сотку хоч 300 гривень», – наголосив голова Ківерцівської райдержадміністрації. За його словами, таким чином і районний, і місцеві бюджети отримають додаткові надходження, які можна буде спрямувати на різні потреби.
 
Леонтій Кричкевич не задоволений тим, що голови сільських рад недостатньо працюють над вирішенням цього питання. Він попередив їх: необхідно, щоб якнайшвидше припинилася практика виділення землі для дачних ділянок на безоплатній основі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus