USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ківерцівські волонтери повернулися з АТО

7 Вересня 2017 09:43
Волонтери з Ківерець Сергій Гетманчук, Василь Озоровський спільно з Сергієм Степаненком (ГО «Серце Патріота» (засновник Сергій Балицький) відвідали низку військових частин у зоні АТО в районі Попасної та Горлівки.

Про це пише на свої сторінці у Фейсбуці Сергій Гетманчук.

Громада с.Озеро Ківерцівського району провела благодійний концерт, на кошти від якого закупили бензопилу та дизпаливо. Самооборона Рожищ привезла продукти. Кошти на дизпаливо дали О. Сень, Р. Шевчук, П. Антоненко , В. Сокол (Золота Нива), І. Кропивський (ПП «Ривеніс»), а також купили плівку для бліндажів та автозапчастини. С. Чухрій, Ю. Устимчук – забезпечили будматеріалами. І. Дмитрук дав арматуру для скоб, а коваль Д. Шрамко виготовив їх. В. Сардак насушив тарані для бійців. В. Дедюх знову передав оселедці та тюльку у відрах, що вже стало доброю традицією для цього підприємця. Керівник місцевого Червоного Хреста Л. Новосад принесла дитячий одяг, який волонтери відвезли по дорозі в дитячий інтернат в місті Словʼянськ.

«Нашим землякам в зоні АТО завжди приємно, що про них памʼятає громада. Радіють, як діти, коли отримують адресні передачі від рідних. Це значно піднімає бойовий дух бійців. Подяка всім небайдужим. Є також потреба в теплому одязі, електричних масляних радіаторах, буржуйках, газових плитках», - пише Сергій Гетманчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
У кого Показати IP 7 Вересня 2017 18:44
Вони на зарплаті ? Країна недоїдає, країна недосипає , ПЕНСІЯ в 70 років, всі гроші на ато,на учасників ато, на жінок ато.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus