USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук оголосив конкурс для журналістів

20 Травня 2013 10:30
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук звернувся до журналістів, аби вони придумали назву новому сайту, який повідомлятиме про дати, графіки перевірок контролюючими органами суб’єктів господарювання.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 20-ого травня.

За словами голови ОДА Бориса Клімчука, сайт «Прозора перевірка», така попередня назва інтернет-ресурсу, слугуватиме для повідомлення суб’єктів господарювання, коли і яка перевірка до них прийде.

«Коли інформація стане публічною, то не буде бажання ходити по третьому, четвертому колу. А то разом їх багато - їх не подолати», - зазначив Борис Клімчук.

Керівник виконавчої гілки влади області зауважив, що позиція «я начальник - ти дурак» - не пройде. «Бізнес попереду всіх нас», - резюмував Борис Клімчук.

Також губернатор звернувся до журналістів, аби вони придумали гарну назву сайту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 20 Травня 2013 10:34
Рекетувати будуть навіть не ховаючись. Назва сайту "Блгодійний фонд Нова волинь "
ірина Показати IP 20 Травня 2013 13:48
Тут палка з двох кінців. 1.- для чого перевірка тоді? Щоб раз у три-п"ять років підприємці повитирали пилюку,замінили старі продукти новими, упорядкували документацію? 2.- упевнена, що так з"явиться нова корупційна система,яка докладатиме зусиль,щоб не втрапити на очі контролю(поїде директор у відпустку, ляже в лікарню з проф.метою..), або ж узагалі закриється на деякий час... За 3,5,7 років мало що може статися...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus