USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук побажав магістрам вдало «стартанути». ФОТО

2 Липня 2013 13:55
Вручення дипломів випускникам освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» відбулося сьогодні, 2 липня, у Луцьку.

Цього року дипломи магістрів здобули 346 випускників Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, 118 з них мають дипломи з відзнакою.

Останні випускникам вручали голова Волинської ОДА Борис Клімчук, заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан та начальник управління міністерства внутрішніх справ України у Волинській області Олександр Терещук.










Голова Волинської ОДА звернувся до випускників: «Ви - ліпші з ліпших, на вас ми покладаємо найбільші надії. Я бажаю вам правильно «стартанути» та добре продовжити свій забіг у цьому житті, не намагайтесь зробити це швидко. Життя – це не спринтерський біг, це довга дистанція. Не бійтеся, коли перший старт не дає вам великих статків, це буде потім. Важливо, щоб перший старт був правильним. Сьогодні є можливість заробити гроші поза сферами ваших спеціальностей, це дозволяє ринкова економіка, але дуже важливо, щоб ті знання, які ви отримали, акумулювали, потім примножувалися і приносили вам щастя. Потрібно, щоб усе відбувалося правильно – «step by step» - крок за кроком. Козьма Прутков сказав «поспішай мєдлєнно», а я додам «но поспєшай». Спробуйте злити ці дві формули в одну».









Губернатор повідомив, що цьогоріч захистив кандидатську дисертацію, продовживши наукову кар’єру через 40 років, отже, вчитися ніколи не пізно.

Борис Клімчук розповів, що з наступного навчального року з’являться 4 нові магістерські та 2 бакалаврські спеціальності, отже можливості студентів розширяться.









Випускники отримували дипломи з рук деканів факультетів та спеціальних гостей. У подарунок магістрам звучали пісні у виконанні студентів та випускників університету.





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
лучани Показати IP 2 Липня 2013 14:24
"Варшавка" та італійські дупи чекають на вас. А ректор собі медальку повісить.
Амєлія Показати IP 2 Липня 2013 14:38
Закінчилось веселе студентське життя.Краще губернатор пообіцяв би влаштувати на роботу десяток випускників. Продавців товарів у нас і так хватає.
Правдолюб Показати IP 2 Липня 2013 15:02
Ще одна порція безробітних вийшла у світ.
Mangol Показати IP 2 Липня 2013 15:26
Коментатори "натхнули" випускників :( Зі святом Вас, магістри!
Не соромно до Mangol Показати IP 2 Липня 2013 15:27
За правду - не соромно.
лучанка Показати IP 2 Липня 2013 15:34
Шановні, як вже надбриди Ваші коментарі у стилі про "варшавку", Італію та партію безробітних!!!!!! Для того щоб щось в житті отримати - треба ПРАЦЮВАТИ!!!!!а наші випускники розраховують за "захмарну зарплатню" і при цьому бажано було б нічого не робити, а робота з найнижчих ланок їх не влаштовую. але в першу чергу винні батьки, які намагаються "всунути" дитину у виш. можна вивчити хорошого перукаря, повара, швачку, будівельника. і тоді Ваш випускник точно буде працелаштований. у кожного є вибір. а якщо хтось не зміг влаштуватися, то краще працюйте!!!!!
оксана до лучанка Показати IP 2 Липня 2013 16:30
Так, підтримую. Усе залежить від кожного з нас. Звісно, нечесні шляхи працевлаштування ще й як існують. Проте якщо ти тямущий фахівець, то тебе твоя фірма-заклад-установа триматиме з руками й ногами. Кажу це з досвіду свого і чоловікового. Наші однокурсники (окремі) теж на базарах, по Італіях. Ну й що? Я переконана, що такі з них спеціалісти. Правильно, що не лікують, не навчають, не ремонтують, раз у них до того руки не лежать. А завоювати своє місце під сонцем усім нелегко. І ми зазнавали свого часу невдач, труднощів і розчарувань, поки не стали на ноги. Так що успіху випускникам! Гартуйтеся і дерзайте!
випускниця Показати IP 2 Липня 2013 16:48
поки наша країна так віритиме в нас, то так і жити будемо... через таку зневіру в лавах розумна молодь і втікатиме за кордон, щоб там свій мозок продати і за це нам має бути соромно! Давайте краще якісно робити свою роботу, хто б ким не працював і менше ляпати дурниць, тим самим відбираючи охоту в молодих людей прагнути до кращого! А роботу знайти можна, аби бажання було і відсутність ліні, як у навчанні, так і в праці!
випускниці Показати IP 2 Липня 2013 18:11
Ти молодчинка, все в тебе буде гаразд! Тільки не забувай, що праця над собою - найголовніша запорука успіху. Треба постійно самовдосконалюватися.
випускниця Показати IP 2 Липня 2013 20:23
самовдосконалення і робота внутрішня - найперше всього!:)
ПРАВДА Показати IP 2 Липня 2013 21:53
і щоб ви не казали,а талантам потрібно допомагати,а от бездарі пробються самі.Куди не глянь одні бездарі на керівних посадах,от і маємо те що маємо.
древній випускник до ПРАВДА Показати IP 4 Липня 2013 12:03
Коцман тому підтвердження
Старий Показати IP 2 Липня 2013 22:10
Ех, де мої двадцять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus