USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Ключові аспекти вибору автомобіля Audi A4: що врахувати при покупці з пробігом*

23 Червня 2023 14:05
Серед автомобілістів великий попит мають автомобілі з пробігом. Це зумовлено тим, що багато таких транспортних засобів доступніші, а також мають порівняно непоганий технічний стан. Проте такі угоди мають свої нюанси, які слід враховувати. Розглянемо кілька важливих аспектів вибору машин, на які потрібно звертати увагу.

Основна інформація про машину

Вибираючи транспортний засіб серії Audi A4, потрібно звернути увагу на його пробіг, технічний стан (кузова та силового агрегату) та історію обслуговування. При можливості слід дізнатися, чи використовувалася машина як таксі, чи колишній власник потрапляв у дорожньо-транспортні пригоди.

На основі цієї інформації ви можете припустити, які можуть знадобитися запчастини Audi A4 і скільки коштуватиме ремонт. Це дозволяє вам оцінити раціональність угоди, порівнявши вартість машини та розцінки на основні комплектуючі. Як правило, після покупки вживаного автомобіля змінюють:

- моторну оливу;

- масляний, повітряний, паливний та салонний фільтри;

- гальмівні диски та колодки;

- свічки запалювання.

У низці випадків можуть знадобитися додаткові запчастини на Ауді А4: сайлентблоки, амортизатори та ін.

Перевірка технічного стану авто

Під час придбання уживаної машини слід приділити особливу увагу перевірці її технічного стану. Від цього залежить кількість коштів, які вам доведеться згодом витратити на ремонт і нові запчастини для Audi A4.

Спочатку огляньте автомобіль з усіх боків: не повинно бути дефектів кузова, про які вам не розповів продавець. Потім попросіть його показати недоліки машини, які він знає. Водночас огляньте суміжні вузли та механізми: на них не повинно бути пошкоджень та інших дефектів.

Попросіть автовласника увімкнути силовий агрегат. Це потрібно, щоб ви могли оцінити роботу вузла (вібрації, сторонні звуки), а також простежити за кольором вихлопних газів.

Слід також звернути увагу на зношування покришок. Якщо він нерівномірний, це може бути ознакою проблем із ходовою частиною. Під час огляду шин погляньте і на металеві елементи: на них не повинно бути слідів корозії.

Які вибирати для Audi A4 запчастини

Щоб автомобіль з пробігом працював правильно, після його покупки слід замінити зношені деталі на нові. Підібрати відповідні оригінальні запчастини Ауді A4 можна, використовуючи унікальний 17-значний VIN-код машини. Для цього достатньо вказати його в електронному каталозі інтернет-магазину, що спеціалізується на запчастинах Audi A4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Червня 2023 16:12
В першу чергу врахуйте, що брати треба повноприводну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus