USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Клумби у центрі Луцька знову почали впорядковувати. ФОТО

9 Липня 2009 10:00
Квітники у центрі Луцька позбулися бур’янів. Проте вони ще не повністю засаджені квітами, – 9 липня інформує репортер «Волинських Новин».
Ще день-два тому на клумбах центральної вулиці Луцька разом із квітами красувалися бур’яни. Та вже вчора КП «Зелене господарство» врешті взялося за впорядкуння квітників на проспекті Волі. Щоправда, довести справу до кінця працівникам підприємства завадив дощ.
Прокоментувати факт впорядкування клумб заступник Луцького міського голови, начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока наразі відмовився: мовляв, щось говорити можна буде лише по завершенню робіт. Тому питання, що сприяло активізації посадки квітів – критика роботи КП «Зелене господарство» чи внесок підприємців квіткове оформлення центральної вулиці Луцька, – лишається відкритим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus