USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Книгу про футбол відзначили премією імені Миколи Куделі

3 Жовтня 2016 16:08
Книга «Волинська футбольна історія. 1920-1990 роки» здобула премію імені Миколи Куделі. Премія присуджується за просвітницьку, пошукову та краєзнавчу роботу, популяризацію досягнень національної культури.

Авторами книги є волинський підприємець, футбольний вболівальник з багаторічним стажем Анатолій Войнаровський та відомий дослідник волинського футболу Сергій Грудняк.
Як розповів Анатолій Войнаровський в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, вперше книга про футбол здобула подібну нагороду.
В праці йдеться про становлення футболу на Волині протягом польського періоду, розвиток популярної гри в радянський період та у період незалежності.

Зокрема, автори написали про історію команд «Локомотив», «Рубін», «Сільмаш» (Ковель), «ПКС», «Енко», «Прилад», «Підшипник» (Луцьк), «Шахтар» («Нововолинськ»), «Явір» (Цумань), «Зеніт» (Володимиро-Волинський) та інших. Також згадали імена відомих футбольних діячів області: Ігоря Бая, Володимира Байсаровича, Ігоря Безуглого, Анатолія Войнаровського, Лева Грабовця, Олександра Додарука, Анатолія Йоца, Володимира Кабанова, Віталія Кварцяного, Михайла Лепіхова, Сергія Міхіна, Анатолія Чижа, Івана Польного, Романа Якубовича тощо.

Нагадаємо, цьогоріч Анатолій Войнаровський, спортивний журналіст Андрій Соколовськийта волинський футболіст Віктор Романчук презентували книгу «Футбольний Ковель. Команди. Досягнення. Особистості».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
спорт Показати IP 3 Жовтня 2016 16:58
хлопці просто молодці
Академія Показати IP 4 Жовтня 2016 12:37
Колектив Академії рекреаційних технологій і права вітає свого колегу, доцента кафедри здоров’я людини та фізичної реабілітації - Анатолія Войнаровського із присудженням премії імені Миколи Куделі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus