USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Коен під присягою підтвердив, що заплатив коханці Трампа за мовчання за його наказом

27 Лютого 2019 21:23
27 лютого екс-адвокат Дональда Трампа Майкл Коен, який дає свідчення у Конгресі, під присягою заявив, що Трамп наказав йому заплатити порнозірці Стормі Деніелз (Стефані Кліффорд), з якою у президента США був роман.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на AFP.

«Трамп – шахрай. Він наказав мені заплатити зірці дорослого кіно, з якою у нього був роман, і збрехати про це його дружині. Це я і зробив», – сказав Коен.


Нагадаємо, 29 листопада 2018 року колишній адвокат президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа Майкл Коен визнав провину в даванні неправдивих свідчень у Конгресі стосовно проекту будівництва хмарочоса Trump Tower у Москві. За словами Коена, два роки тому він розповів конгресменам, які досліджували можливе російське втручання у вибори в США, що проект у столиці РФ був згорнутий в січні 2016 року, тоді як насправді це сталося тільки в червні – коли Трамп уже був єдиним претендентом на роль кандидата від республіканців.

Коена також обвинувачують у тому, що він заплатив за мовчання про стосунки коханкам Трампа – порнозірці Стормі Деніелс і моделі Playboy Карен Макдугал. Нерозголошення такої інформації могло вплинути на результати виборів, а отже виплати жінкам є порушенням фінансування виборчої кампанії. Нібито адвокат діяв за вказівкою самого Трампа. Демократична партія США вважає, що ці звинувачення можуть стати приводом для імпічменту, однак соратники Трампа відкидають обвинувачення. Сам президент запевняє, що не хвилюється через розмови про імпічмент і впевнений, що люди його підтримають.

Екс-адвоката засудили до трьох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
опа Показати IP 27 Лютого 2019 21:31
І що тут кримінального?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus