USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кого покарають за використання шкільних автобусів для підтримки Кватирка

10 Лютого 2017 14:09
Керівника Міжшкільного навчально-виробничого комбінату селища Ратне притягнуть до дисциплінарної відповідальності за недоцільне використання шкільних автобусів. Щодо машини зі Старовижівського району, то тут надали пояснення, як шкільний автобус опинився в Луцьку.

Нагадаємо, що 8-го лютого лісівників привезли під стіни Волиньради. Організатори акції наголосили, що обурені зверненням облради щодо можливого звільнення їхнього керівника Олександра Кватирка. Втім, самі ж учасники акції зізналися, що їм дали вказівку приїхати та заборонили висловлювати власну позицію. Для цього залучили й шкільні автобуси. У зв’язку з використанням освітянських машин не за призначенням в обласному управлінні освіти, науки та молоді облдержадміністрації скликали спеціальну нараду.

Про результати перевірки інформує Інформаційне агентство Волинські Новини головний освітянин Волині Людмила Плахотна.

«Ми дослідили ситуацію. Там були автобуси з двох районів: один зі Старовижівського, два з Ратніського. Всі інші автобуси – не шкільні. Щодо старовижівського автобуса, то я маю таку пояснювальну записку: «Шкільний автобус знаходиться на балансі Навчально-виховного комплексу школа-гімназія смт. Стара Вижва. 8-го лютого він перебував у місті Луцьку, бо довозив дітей на обласний конкурс екскурсоводів навчальних закладів «Край, в якому я живу» та їздив на станцію техобслуговування. Попутно під’їжджали працівники лісгоспу, з якою мето вони їхали в Луцьк – мені не відомо. У цей день всі учні були забезпеченні довезенням до НВК транспортним засобом ГАЗ, що також перебуває на балансі цього навчального закладу», - розповіла Плахотна.

Щодо двох автобусів з Ратнівсього навчально-виробничого комбінату, то директор установи самовільно розпорядився освітянським майном не за призначенням.

«Два автобуси знаходяться на балансі міжшкільного виробничого комбінату і відповідальність за них несе директор. А той навіть до відома не поставив начальника відділу освіти в районі, що віддав автобуси. Відповідно, за те, що майно використовували не за призначенням, керівника притягнемо до дисциплінарної відповідальності», - запевнила начальник управління освіти, науки та молоді ОДА Людмила Плахотна.

Також посадовець додала, що для того, аби в майбутньому уникнути подібних ситуацій, то написали в облдержадміністрацію лист, аби ті надіслати звернення в райони та об’єднані територіальні громади щодо неприпустимості використовувати шкільні автобусу не за призначенням.

Зі слів Плахотної, так чиновники хочуть наголосити на персональній відповідальності балансоутримувачів за освітянське майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
гнати Показати IP 10 Лютого 2017 16:17
в шию і Кватирка і піднятих по тривозі ск*тів, що все вирізали під ключ
Йопрст Показати IP 10 Лютого 2017 16:20
У нас таких-не карають!!!!
Анонім Показати IP 10 Лютого 2017 16:20
НЕ ПОКАРАЮТЬ НІ-КО-ГО!
то це той Показати IP 10 Лютого 2017 17:03
бовдур що ментів товк головою об каміння коли по пьяні бл*дюг в оконську не поділили.нічого йому не буде.колісникі все порішають і в ср*ці вони мали вашу революцію гідності.в киеві потрібен ліс та бабло
андрій Показати IP 10 Лютого 2017 17:46
начальника освіти області у відставку !
хахаха до андрій Показати IP 10 Лютого 2017 18:31
Валька? Знову керувати хоч? Піде хтось у відставку чи ні -тобі в любому випадку нічого не світить
Йой Показати IP 10 Лютого 2017 18:25
Кажуть, Кватирко знов мітинг збирає. Хочуть вже 5000 привезти! От точно знов шкільними автобусами приїдуть. До таких по-нормальному не доходить
до всіх Показати IP 10 Лютого 2017 23:06
Пішли до біса!!! Чого причепилися?????? Наш Кватирко!!!! І буде довго на посаді!!!! Бо ми так хочемо!!!!!
до всіх 2 Показати IP 10 Лютого 2017 23:10
Ці журналісти з вол. новин це провокатори. Тільки й ходять нишпорять шоб то вчепити.
підтримую до до всіх 2 Показати IP 10 Лютого 2017 23:50
і ціну цьому щастю можна навіть на ОLX знайти ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus