USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коледж на Волині, де обвалилася стіна, відремонтують майже за 20 млн

20 Вересня 2019 07:40
Невдовзі визначать переможця аукціону, зініційованого Любешівським технічним коледжем ЛНТУ на проведення капітального ремонту навчально-адміністративного корпусу коледжу (аварійно-відновлювальні роботи).

Так, у вівторок, 17 вересня, закінчилися повторні тендерні процедури, – пише газета "Нове життя«.

Очікувана вартість робіт, як зазначено на сайті публічних закупівель Prozorro, – 19 681 622 гривень із ПДВ, тобто близько 20 мільйонів. Там же зазначений строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг – 31 грудня 2021 року.

Нагадаємо, ще у серпні 2017 року на Волині обвалилося чотири поверхи стіни Любешівського технічного коледжу. І ось уже тривалий час справа із відбудовою так і не зрушила з місця.

Цього разу в аукціоні взяло участь два учасники: переможець попередніх торгів Центр соціально-трудової реабілітації інвалідів «Енергія – І» Волинської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України», а також Товариство з обмеженою відповідальністю «ВОЛИНЬЕКОБУД».

За словами в. о. директора Любешівського технічного коледжу ЛНТУ Анатолія Хомича, на першому місці – Центр соціально-трудової реабілітації інвалідів «Енергія – І», котрий переміг у попередньому аукціоні. Якщо не виникне жодних перешкод, із переможцем укладуть договір на проведення робіт.

До слова, результати попередніх торгів щодо відновлюваних робіт по коледжу не пройшли погодження в казначействі. Того разу очікувана вартість робіт становила 3 мільйона гривень, бо саме стільки в червні виділили з держбюджету. Але для повного відновлення корпусу, приведення його в належний стан необхідно 20 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus