USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Колядки дитячого дворового колективу зворушили горохівчан

10 Січня 2017 07:00
Менше року тому успішно дебютував створений та виплеканий любов’ю й талантом лікаря-гінеколога Горохівської ЦРЛ Вікторією Кусевич дитячий співочий творчий колектив будинку №38-а, що на вулиці Богдана Хмельницького в Горохові. Окремі дідусі й бабусі, батьки й не відали, що їхні внуки й діти настільки обдаровані.

Пісенно-поетичні концерти, тематичні сценки юних артистів на Івана Купала, присвячені 25-му Дневі народження Незалежної України глибоко зворушили поважних дорослих із сусідніх будинків, гостей із Канади, Польщі й Італії. Про самобутній дитячий колектив довідалися навіть у далекій Австралії.

Цьогорічного Різдва Христового вихованці Вікторії Кусевич - Катя Качан, Софійка й Дмитрик Гуцики, Таня Жернова, Яна Козловська, Влада Дідик і наймолодший трирічний Дениско Кусевич, синочок художнього керівника, дебютували як вертеп. Старанно ходили на репетиції, ретельно вивчали слова й мелодії колядок, і вони і ангельському дитячому виконання глибоко зворушили багатьох горохівчан.

Талановитими учасниками дворового дитячого колективу були Вікторія, Діана й Дениско Стадницькі, але вони виїхали з своїми батьками в Америку. Їх горохівські друзі не забули про них – передали для них у Різдвяний подарунок відеозапис своїх колядок, які завдяки інтернету перелинули через океан.

Олег ДІДИК

Фото автора


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus