USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коломойський прокоментував,чому йде на президента ФФУ

2 Березня 2015 08:17
Губернатор Дніпропетровщини Ігор Коломойський пояснив в ефірі програми "Профутбол", чому вирішив поборотися за посаду президента Федерації футболу України (ФФУ).

"Знову побачив, що у нас тривають якісь тіньові ігри. Я не збирався. Але коли я дізнався, що з невідомих причин знялися Лубківський та Харченко, вирішив балотуватися. Цікаво, хто мене буде змушувати, щоб я знявся", - сказав Коломойський.

Нагадаємо, що Коломойський оголосив про свій намір брати участь у виборах глави футбольної федерації за два дні до дедлайну прийому заявок.

Вибори відбудуться 6 березня на Позачерговому конгресі.

Нещодавно очільник ФК «Волинь» Віталій Кварцяний запевнював, що не за грошима, а за порядком іде Ігор Коломойський у великий спорт. На думку тренера "Волині", нинішній керманич Дніпропетровської області здатен навести порядок у футбольному світі України. А от арбітрам після такого рішення Коломойського, припускає головний тренер лучан, почали снитися страшні сни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан Бандера Показати IP 2 Березня 2015 09:59
Футбол вже давно став грою мільярдерів і результат визначають не на футбольному полі, на жаль. Хочете інтригу на стадіоні - підіть подивіться як грають діти на шікліьному стадіоні
олег до Степан Бандера Показати IP 5 Березня 2015 15:58
Согласен пока туда идут люди с толстими карманами толку не ьудет
ffy Показати IP 2 Березня 2015 11:24
Згідний на всі 100%.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus