USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коли міжміські автобуси не їздитимуть центром Луцька

26 Лютого 2019 09:19
Аби заборонити рух міжміським автобусам центром Луцька, управління транспорту та зв'язку направило відповідні звернення до Волинської облдержадміністрації та патрульної поліції.

Про це під під час оперативної наради в Луцькій міській раді повідомив керівник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов.

«Від облдержадміністрації ми отримали негативні відповіді, а від патрульної поліції відповіді поки немає», – сказав Степанов.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу на те, що питання потрібно вирішити, адже, до прикладу, в сусідньому Рівному в центр міста не заходять приміські маршрути.

«Я вважаю, що місто саме має визначає, де мають проходити міжміські автобуси. Вони не можуть без узгоджень із міськрадою їздити центральними вулицями», – зазначив Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2019 09:43
Звичайно, без погодження з міськрадою ці автобуси не мають їздити містом. А чи збирається міськрада погоджувати це з мешканцями міста? Після того що останнім часом відбувається з міськими автобусами - приміські просто порятунок для лучан.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2019 09:44
Все для зручності людей.
волинянин Показати IP 26 Лютого 2019 10:07
оце найбільша проблема для Луцька
Хай знають ! Показати IP 26 Лютого 2019 11:21
Треба також заборонити їздити через Луцьк міжміським поїздам, річковим пароплавам і самольотам !
Маня Показати IP 26 Лютого 2019 12:48
А ви в людей спиталися як їм зручно??? Приїхати на вул. Глушець, піднятися по сходах на пр-кт Волі - це зручно??? Приміські села нас кормлять! Жителі працюють у місті Прислухайтеся до думки лучан!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus