USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Колишній Камінь-Каширський деревообробний завод працюватиме на «Кромберг енд Шуберт»?

27 Жовтня 2008 08:50
Голова Камінь-Каширської районної державної адміністрації Віктор Сус в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 24 жовтня розповів про перспективи побудови у районі нового заводу компанії «Кромберг енд Шуберт».
 
За словами пана Суса, у Камінь-Каширському районі вже було проведено три офіційні зустрічі з представниками німецької компенії. Зокрема, Камінь-Каширщину відвідав технічний директор підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» Гюнтер Шулер. Як стверджує Віктор Сус, районна влада запропонувала оглянути ділянки під можливе будівництво заводу.
 
За інформацією голови Камінь-Каширської РДА, делегації компанії найбільше сподобалася територія колишнього деревообробного заводу, що в самому Камінь-Каширському, оскільки там є необхідна інфраструктура, зокрема підвідні залізничні колії. Проте наразі Віктору Сусу невідомо, чи «Кромберг енд Шуберт» для спорудження нових виробничих потужностей обере Камінь-Каширський район.
 
Довідково:
 
«Кромберг і Шуберт» – німецька компанія світового рівня, на підприємствах якої налічується близько 14 тисяч працівників. Корпорація спеціалізується на виготовленні бортових кабельних мереж, спеціальних кабелів та комплектуючого електрообладнання для автомобілів.
 
Під час зустрічі із технічним директором підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» Гюнтером Шулером та фінансовим директором заводу Ольгою Бєліковою 17 червня волинський губернатор Микола Романюк запропонував збудувати новий завод компанії в одному із північних районів Волині – Камінь-Каширському, Любешівському або Ратнівському.
 
У якому районі Волині розмістять новий завод «Кромберг енд Шуберт» – Турійському чи Камінь-Каширському, – залежить від конкуренції голів районних рад. Про це 17 жовтня голові Турійської районної державної адміністрації розповів заступник волинського губернатора Василь Байцим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus