USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Колишнього члена «Партії політики Путіна» виключили зі «Свободи»

5 Жовтня 2015 16:37
Керівний орган Волинської обласної організації ВО «Свобода» ухвалив рішення виключити з партійної організації члена Луцької міської організації ВО «Свобода» Ігоря Карпюка.

Нагадаємо, кандидат від ВО «Свобода» у Волинську обласну раду в окрузі №59, генеральний директор приватного підприємства «Фірма «Бізнес-Тайм» Ігор Карпюк виявився колишнім членом «Партії політики Путіна».

Рішення про виключення Карпюка прийняли 5 жовтня у зв’язку з подачею недостовірної інформації керівництву партійної організації про його політичне минуле, ‒ повідомляє у Facebook перший у списку кандидат у депутати міськради від ВО «Свобода» Микола Федік.

Так, Ігор Карпюк не балотуватиметься кандидатом у Волинську обласну раду у виборчому окрузі №59 та кандидатом у Луцьку міську раду у виборчому окрузі №37 від ВО «Свобода». Відповідну заяву про відкликання заяви про згоду балотуватися кандидатом у депутати Ігор Карпюк надав до Волинської обласної виборчої комісії та Луцької міської виборчої комісії у понеділок, 5 жовтня.

Своєю чергою, сам Ігор Карпюк зауважив, що вступив у «Слов’янський народно-патріотичний союз», який згодом перейменували в «Партію політики Путіна». З його слів, він давно вже не вважав себе членом цієї партії, оскільки написав заяву про вихід із неї.

«Визнаю, що це була моя велика помилка. Далася взнаки відсутність політичного досвіду, коли дозволив втягнути себе у цей політичний проект. Усвідомлюю, що підставив цим «Свободу», тому прошу вибачення у її членів та прихильників. Із розумінням сприйняв рішення про своє виключення з лав ВО «Свобода». Закликаю не спекулювати на цьому прикрому інциденті», – прокоментував ситуацію Ігор Карпюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Юля Показати IP 5 Жовтня 2015 20:08
«Из достоверных источников в Службе безопасности Украины мне стало известно, что накануне абсолютно пьяного президента Украины Петра Порошенко сняли с рейса Киев-Москва. По понятным причинам я не стану называть своего информатора», — заявила Нагель. Как поведал источник, в среду около семи часов вечера к аэропорту «Борисполь» подъехал подъехал бронированный Мерседес S-600, из которого вышли Порошенко и совершенно растерянный водитель. В тот момент начиналась посадка на рейс PS 575 Boeing 737 украинской авиакомпании Ukraine International Airlines. По словам информатора Порошенко был «сильно пьян» и с трудом поднявшись на борт самолета, который ожидал пассажиров, приказал экипажу срочно лететь «В Москву к Путину». Он все время повторял «Мне очень надо». Экипаж усадил его в кресло, после чего политик немедленно уснул, а экипаж сообщил о происшествии диспетчеру. Спящего Порошенко спустя какое-то время вынесли из самолета сотрудники СБУ и увезли на автомобиле. В течении часа охрана аэропорта была полностью заменена, а пропустившие Порошенко сотрудники безопасности арестованы, сообщает радиостанция.
123 Показати IP 5 Жовтня 2015 20:52
Це дебілізм..А може давайте розстрілювати як при Сталіні - бо є політичне минуле. Хлопці загрались.
Анонім до 123 Показати IP 5 Жовтня 2015 23:50
А що, не розтрілюють? Скільки людей "випало" з вікон?
гнідавець Показати IP 5 Жовтня 2015 21:03
Якщо брати логічно,тоді й федіка з вітівим нах з партії.За політичну недалекогляднасть.Політичні дешеві повії.Особисто я на 50% голосувати за них не буду,хоч голосував,ще з часівСНПУ,Геї мля
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2015 21:12
у карпюка есть будущее,
виборець Показати IP 5 Жовтня 2015 22:15
Це,щось схоже,як було з Вікторовим.Вітів любить гроші.Ця тактика Вітіва-спочатку на,а потім на..й,але гроші вже в кишені.Де зараз Мельник? Хто знає або чув-повідомте.Отака-то Свобода,разом з її лідерами.
Анонім до виборець Показати IP 6 Жовтня 2015 01:42
З такими діями він може де небуть на вулиці оступитися і, в кращому випадку, уйти на довготривалий лікарняний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus