USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колишню «Партію політики Путіна» заборонили в Україні

24 Червня 2022 15:28
Восьмий апеляційний адмінсуд у Львові заборонив проросійську партію «Русь єдина», яка свого часу називалася «Партією політики Путіна».

Як інформує УП, 24 червня колегія суддів Восьмого ААС завершила розгляд адміністративної справи про заборону політичної партії «Русь єдина».

Традиційно кошти та інші активи партії, її обласних, міських, районних організацій, первинних осередків та інших структурних утворень передано у власність держави.

Нагадаємо, наразі в Україні заборонено такі партії: «Опозиційний блок», «Соціалістична партія», «Наші», «Держава», «Блок Володимира Сальдо», Партія справедливості та розвитку, Соціалістична партія України, «Ліва опозиція», «Партія Шарія», «Опозиційна платформа – За життя»,«Соціалісти».

Довідка

«Партію політики Путіна» було зареєстровано Міністерством юстиції 5 червня 2003 року та внесено до Реєстру політичних партій під №93. Одним з її засновників був екснардеп Олексій Ременюк.

У 2004 році партія підтримала на президентських виборах Віктора Януковича.

У 2006 році балотувалася у Раду і набрала понад 31 тисячу голосів підтримки. Після цього назву змінили на «Русь єдина».

Згідно з даними Youcontrol, станом на 21 червня 2022 року в Україні діяли 17 осередків «Партії політики Путіна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus