USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Колишня ковельська посадовець вважає своє звільнення незаконним

17 Липня 2008 17:00
Звільнена з посади начальника Ковельської насіннєвої інспекції у 2005 році Людмила Федосюк вважає своє звільнення неправомірним. На цьому вона наголосила під час прийому у першого заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Віталія Заремби, – повідомляє 17 липня репортер «Волинських Новин».
 
Щодо причин, вказаних у наказі про звільнення, то, за словами пані Федосюк, йдеться про «систематичне порушення терміну надходження документів», «перевищення витрат на послуги електрозв’язку» та «недостатнє залучення спеціальних коштів». Як стверджує вона, її підлеглі, найочевидніше, навмисно вчиняли дії, які у результаті призвели до звільнення.
 
Також тодішній голова Ковельської райдержадміністрації Вадим Грищук дозволяв собі негідне поводження з нею як посадовою особою – начальницею Ковельської насіннєвої інспекції. Тому вона просить сприяння у поновленні її на роботі.
 
Людмила Федосюк підозрює, що під час апробації сорту пшениці «Олеся» були допущені порушення, що «попахують криміналом».
 
Віталій Заремба пообіцяв пані Федосюк, що допоможе з її працевлаштуванням, а також порадив щодо поновлення її на попередньому місці роботи звертатися до суду. Інші питання, за його словами, також будуть вивчатися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus