USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Скандальний ексмитник судиться за поновлення на посаді заступника начальника Волинської митниці

5 Жовтня 2019 14:28
Колишній заступник начальника Волинської митниці Андрій Андрейків через суд хоче поновитися на посаді.

Андрейківа звільнили ще влітку 2016 року. Нині він не безробітний, працює у Державній міграційній службі Львівської області, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

У суд Андрій Андрейків пішов, бо вважає своє звільнення незаконним, а ще колишній митник хоче, аби йому заплатили зарплату за час, так званого, вимушеного прогулу, тобто за три роки.

Андрій Андрейків повільно, але впевнено крокує до поновлення на посаді заступника начальника Волинської митниці ДФС. І хоча суди тривають вже 3 роки, але поки всі інстанції приймають рішення на його користь.

Детальніше дивіться у сюжеті:
Колишнього виконувача обов’язків начальника Волинської митниці, а згодом заступника начальника митниці Андрія Андрейківа свого часу звинувачували у подвійних стандартах.

Крім того, у 2015 році повідомлялося про конфлікт на Волині між посадовцями митниці та імпортерами. Невдоволення роботою висловлювали представники ГО «Всеукраїнська асоціація імпортерів автомототехніки», які вимагали відставки виконувача обов’язків начальника тоді ще Ягодинської митниці Міндоходів (нині – Волинської митниці Державної фіскальної служби) Андрія Андрейківа.

Згодом керівництво Волинської митниці встигло поконфліктувати з підприємством «АвтоВестГруп», яке облаштувало на Волині митний склад і прагнуло влаштувати й місце доставки із зоною митного оформлення, але на це не отримувало дозволу митниці. По тому виник конфлікт між митниками та ТзОВ «Трансгруп ФК».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus