USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Команда Зеленського вважає візит Порошенка на НСК «Олімпійський» агітаційним мітингом

14 Квітня 2019 20:27
Кандидат в президенти України Володимир Зеленський чекає чинного президента Петра Порошенка на передвиборчі дебати 19 квітня на НСК «Олімпійський», а в неділю під стадіоном відбувся агітаційний мітинг П.Порошенка, зазначає спікер штабу В.Зеленського з питань ведення виборчої кампанії Дмитро Разумков.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Було озвучено, що ми чекаємо Петра Олексійовича (Порошенка – ІФ) 19 квітня о 19:00 на «Олімпійськмму». Будемо сподіватися, що у нього все-таки знайдеться можливість туди прийти. Якщо ні, то нам здається, що просто Петро Олексійович хоче реально ухилитися від цих дебатів. Те, що там сьогодні не буде Зеленського, було відомо заздалегідь. І це було чомусь бажання Порошенка туди сьогодні прийти. Він зробив те, що він хотів. Але дебати сьогодні не повинні були проходити», – прокоментував Д.Разумков.

Він також вказав, що йшлося про те, щоб проводити дебати саме на самому стадіоні, щоб громадяни України могли не тільки дивитися і слухати дебати по телевізору, але і бути присутніми на них.

«Сьогодні ж пройшов агітаційний мітинг Петра Олексійовича під стадіоном. Ми не беремо участі в агітаційних мітингах поки ще чинного гаранта Конституції», – підкреслив він.

Спікер штабу також зазначив, що закон не передбачає проведення дебатів у будівлі або в кімнаті на Суспільному телебаченні, як написано в постанові ЦВК України.

«Це вже адресація до постанови ЦВК, але, при всій повазі, закон стоїть вище такої постанови. У законі ніде не прописано, що дебати мають відбуватися в студії «Суспільного» за такою-то адресою – це вільне трактування закону, як це часто буває у представників діючих політичних еліт. Коли вигідно – закон намагаються підлаштувати під свої потреби», – пояснив Д.Разумков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Виборець Показати IP 14 Квітня 2019 20:41
То чому ж опонент не скорстався такою можливістю показати себе у всій красі ???
вибрав до Виборець Показати IP 14 Квітня 2019 21:19
У всій красі він себе на протязі п'яти років покаже, а поки красу діючого обсудіть і підведіть підсумки! :)
Лучанин до Виборець Показати IP 14 Квітня 2019 21:21
Включіть чучуть розуму у недільний вихідний і зрозумійте, що проводити зараз дебати для зеленського не вигідно, порохоботи та команда бпп найдуть ще тисячу гадких підколів і спаскудять репутацію кандидата зе. Логічно провести дебати у останній день перед припиненням агітації. І я з цим згідний.
Вадим Показати IP 14 Квітня 2019 21:18
Чому ПП не розказав про свою роботу , а пританцьовував і співав, в той момент коли війна в країні, гинуть і за 5 років його каденції гинули люди військові і волонтери!!! Не дуже весело ПП?! І він весь час згадував Зеленського і вів себе нуу дуже непорядно по відношенню до опонента, казав не бійтесь ітд. Виглядав дуже негарно і непорядно зі своєю мовою.
Ярик Показати IP 14 Квітня 2019 22:32
Зверхність Президента чинного зашкалює, непорядність зашкалює. кінець
Микола Показати IP 15 Квітня 2019 00:17
Педро буде кінець.і зона
Іван до Микола Показати IP 15 Квітня 2019 06:27
Як виберемо, то для корупціонерів зона буде неминуча, чого боїтесь тоді)))
пенсіонери Показати IP 16 Квітня 2019 14:30
Пенсіонери за крадія пенсій не проголосують однозначно!!! його місце НА НАРАХ ЧЕКАЄ!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus