USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Комісія Луцькради не підтримала оренду зупинок транспорту під торговими точками

20 Червня 2018 18:18
Оренду ділянок на зупинках громадського транспорту, що на проспектах Молоді та Президента Грушевського, де діють торгові павільйони, рекомендували не поновлювати.

Таке рішення прийняли члени постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру 20 червня.

Зокрема, під час засідання пропонувалося поновити договір оренди землі фізичній-особі підприємцю Тетяні Гуляєвій для обслуговування продовольчого магазину-павільйону в критій зупинці громадського транспорту на проспекті Молоді, 10-д (площею 0,0034 гектара) терміном на п’ять років з дати закінчення договору оренди землі.

Зі слів начальника управління земельних ресурсів міськради Сергія Шабали, на ділянці є зареєстроване нерухоме майно.

Голова комісії Олександр Козлюк запропонував внести зміни до проекту рішення і поновити договір терміном на рік. Протягом цього часу затвердять концепцію розташування МАФів у місті, аби до всіх підприємців існував єдиний підхід.

Втім, проект рішення не отримав підтримки більшості членів комісії.

Також розглядали проект рішення про надання фізичній особі-підприємцю Василю Дорощуку дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на проспекті Президента Грушевського, 21-а (площею 0,0040 гектара). Як пояснив Сергій Шабала, йдеться про зупинку громадського транспорту поблизу обласної клінічної лікарні, нерухоме майно зареєстроване. Строк дії договору оренди ділянки закінчився у 2017 році.

Олександр Козлюк відзначив, якщо не підтримувати проекти рішень щодо таких ділянок, то місто недотримуватиме кошти за оренду, адже торговельні павільйони все одно працюватимуть.

Члени комісії не рекомендували підтримувати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus