USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Комісія міськради повинна врегулювати конфлікт на Завокзальному ринку

25 Квітня 2016 12:25
Створити тимчасову контрольну комісію з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринку «Завокзальний» та Волинською облспоживспілкою рекомендували у постійній комісії міськради з питань торгівлі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 25 квітня.

Депутати розглянули проект рішення про створення тимчасової контрольної комісії міської ради з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринку «Завокзальний» та Волинською обласною спілкою споживчих товариств.

Як повідомив член фракції «УКРОП» Олександр Волинець, наприкінці минулого року та на початку цього року почали траплятися нові інциденти та конфлікти між підприємцями, які працюють на Завокзальному ринку та адміністрацією облспожвспілки. У 2009 році земельну ділянку надавали Волинській облспоживспілці в оренду на умовах гарантії вільного ведення підприємницької діяльності шляхом укладення з підприємцями договорів оренди торгових місць на 9-22 роки. Ці пункти, з його слів, постійно не враховувалися. Так, з підприємцями не укладають договори оренди на зазначені терміни, тривають суди облспоживспілки з підприємцями. До того ж, облспоживспілка підвищила вартість оренди на 70 гривень з нового року. Окремо підприємці сплачують за електроенергію – їх зобов’язали підписувати договори про забезпечення електропостачання, що дасть облспоживспілці декілька мільйонів гривень на рік.
«З метою зняття соціальної напруги між підприємцями ринку «Завокзальний» та Волинською обласною спілкою споживчих товариств, дослідження можливих фактів зловживань та напрацювання рекомендацій щодо врегулювання ситуації, враховуючи звернення підприємців від 05.04.2016 року, міська рада вирішила:
1. Для забезпечення вільного ведення підприємницької діяльності утворити тимчасову контрольну комісію міської ради з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринку «Завокзальний» та Волинською обласною спілкою споживчих товариств.
2. Затвердити склад комісії в кількості 7-ми осіб», - йдеться у проекті рішення, який одностайно підтримали члени комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus