USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Комісії Луцькради транслюватимуть онлайн

26 Червня 2019 20:54
Відтепер депутати зможуть подавати проекти рішення в електронному вигляді. Також роботу постійних комісій міськради, які триватимуть у приміщеннях ради, транслюватимуть онлайн.

Про це стало відомо 26 червня під час засідання 58-ї сесії Луцької міської ради.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що Луцька міська рада активно впроваджує систему електронного документообігу.

Так, виконавчий комітет уже запровадив систему ASCOD, завдяки якій можливо подавати проекти рішень у електронному режимі. Зараз настала черга депутатів.

Отож, для того, аби зміни стали можливими, необхідно їх передбачити у регламенті Луцької міської ради VII скликання.

Водночас депутатів обтяжувати не стануть – вони зможуть подавати проекти рішень як у електронному форматі, так і в роздрукованому варіанті за 20 днів до початку сесії. В останньому випадку проект рішення в електронну версію переноситимуть працівники секретаріату.

Очікується, що проекти рішень вже наступної, липневої, сесії будуть подавати виключно в електронному режимі.

Депутатка Юлія Вусенко запропонувала також внести зміну в регламент, аби стала можливою онлайн-трансляція засідань постійних депутатських комісій. Вона навіть запропонувала виділити з власного депутатського фонду 20 тисяч гривень на встановлення в двох кабінетах міськради, де відбуваються комісії, камер.

Врешті депутати підтримали пропозицію проведення онлайн-трансляції комісій при наявності технічної можливості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван Показати IP 26 Червня 2019 22:51
А мо лучче не тра ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus