USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Комітет Верховної Ради погодив перейменування Володимира-Волинського

1 Грудня 2021 15:59
Члени комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проголосували за те, аби рекомендувати перейменувати місто Володимир Волинський на Володимир.

Про це стало відомо під час засідання комітету 1 грудня.

23 з присутніх народних депутатів проголосували за прийняття рішення про повернення Володимиру-Волинському історичної назви. Відтак після розгляду і підтримки в комітеті проєкт рішення потрапить до Верховної Ради.

Заступник голови комітету, нардеп Ігор Гузь відзначив, що прийняття рішення – є поверненням історичної справедливості. Крім того, цю ініціативу підтримує місцеве самоврядування. Депутати міської ради прийняли рішення про перейменування майже одноголосно.

Нагадаємо, 20 жовтня депутати Волинської обласної ради проголосували за подання до Верховної Ради щодо перейменування Володимира-Волинського.

Читати ще: На громадських слуханнях мешканці Володимира-Волинського проголосували за перейменування міста

Раніше, 1 жовтня, під час засідання сесії міської ради більшість депутатів підтримала проект рішення про перейменування міста Володимира-Волинського. Місту вирішили повернути історичну назву Володимир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 16:10
Я тут купую хліб по 20 і комуналку не знаю як заплатити з мінімалки,в той час думаю як буде класно жити,якщо Володимир перейменують.Круто,обранці відробляють свої гроші.
Асенізатор до Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 17:15
Мінімалку отримуєш ? Приходь до нас на роботу - в нас норм. зарплата. Якщо любиш на дивані лежати і соплі жувати - отримуй мінімалку.....
Анонім Показати IP 1 Грудня 2021 16:13
Нема людЯм чим зайнятись
Аноніму Показати IP 1 Грудня 2021 16:33
Стоїш в черзі по хліб, то стій. Нічого відволікатись
Анонім до Аноніму Показати IP 1 Грудня 2021 16:58
Ти відволікся,чи тупиш?Якщо хочеш відповісти,пиши під коментарем,для таких як ти перейменовують.
Олег Показати IP 1 Грудня 2021 17:54
так тримати дуже добре що повертаєте древню назву нашого мІста
Просто до Олег Показати IP 1 Грудня 2021 18:15
та вам ще треба допомогу видавати мідяками напевно.
Анонім до Олег Показати IP 1 Грудня 2021 19:00
Не було вам чого робити, то довбідься тепер з зміною документації через перейменування міста. Був єдиний і неповторний Володимир- Волинський, тепер став тезкою рускага Владіміра. Вітаємо!
семипосольщина Показати IP 1 Грудня 2021 19:34
одни переименовывают, а другие порты Украины в концессию иностранцам передают...сегодня передали...будет новая прокладка на потоки...а лохам переименования)))
Семиідіотщина до семипосольщина Показати IP 4 Грудня 2021 08:58
Район теж переіменують? Буде Володимирський? Цікаво
Аноніму Показати IP 1 Грудня 2021 19:37
Тобі явно не вистачило соціального хліба. Не нервуй. Володимир що на Волині на двісті років старший за той, що на Клязмі. Заснований Володимиром хрестителем, а той Володимиром Мономахом. Московити не лише наш Володимир принизили, а ще й додали більш як сто років своїй Москві, щоб такою молодою порівняно з Києвом не видавалась. Але про таке в черзі по хліб не розповідають.
Анонім до Аноніму Показати IP 1 Грудня 2021 21:13
А чого мені нервувати? Мені взагалі то паралельно, не я ж у Володимирі живу. Хай нервують чи не нервують ті кому з цим тепер розбиратись треба. Думку свою має право кожен сказати, на мою назва Володимир-Волинський значно краще і оригінальніше за просто Володимир.А на рахунок соціального хліба так не пащекуй, тільки нице і закомплексоване собі дозволяє такі видовби. Пам‘ятай що від від «суми» і як тамдалі, не зарікайся. Бо сьогодні пащекуєш, а завтра може й саме будеш раде не лише соціальному хлібу а навіть щоб хтось безкоштовний пожертвував. Олвгах і науковець- історик в одному флаконі , бля.
ще не зовсім свідоми Показати IP 1 Грудня 2021 20:41
В городе Владимире РФ люди живут и не парятся по поводу названия города. Хоча Володимир-Волинський постарше буде. Чому Володимир український має прогинатися під когось. Нехай "Владімір" назву змінює. А Наше місто було і буде Володимиром. ВОЛИНСЬКИМ
Хольц Показати IP 1 Грудня 2021 21:35
Більше нема проблем
До Показати IP 1 Грудня 2021 22:09
всіх критиків повернення місту на Волині історичної назви. Погано у вас путіноботи останнім часом виходить. На московщині днями скавучали трохи талановитіше, "возмущались". Володимир буде бо повинен бути Володимиром.
Львів'янин до До Показати IP 3 Грудня 2021 12:36
Заглянь під ліжко - раптом там Путін та кілька москалів притаїлися!
Лучанка Т Показати IP 2 Грудня 2021 20:20
Таке враження, що ми вирішили всі проблеми міста. Сіли, бо вже нічого робити, і : «А давайте зміним назву міста!». Повний ідіотизм. Чим не влаштовує попередня. Тепер людям міняй документи за власний кошт. Ви їх спитали? Такі зміни мають проводитись, спираючись на результат місцевого референдуму. Завтра йолопам при владі прийде в голову змінити назву Луцька на Лучеськ.
Лучанці Т Показати IP 2 Грудня 2021 21:46
Останнім часом і Інтернеті з'явились "дуже бідні" люди. Їм бракує на елементарне, але вони мають на комп'ютер і Інтернет? Ця бідота як може доводить, що нічого не треба міняти. Все добре, кажуть вони. Нагодуйте всіх ковбасою, зведіть ціну за газ до одного "рубля", а тоді можете щось поміняти. Путін також каже українцям, щоб вони нічого не міняли, продовжували життя в імперії та давніми імперськими та совдепівськими правилами. Звідки така одностайність у "бідних" українців та путіна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus