USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.50

Компактний і легкий Olympus E-410

26 Липня 2008 20:50
Завдяки широкому розповсюдженню цифрових фотоапаратів усе доступнішими стають професіональні моделі. Основною відмінністю дзеркальних апаратів від простих є розмір сенсору (матриці), який у кілька разів більший. Це напряму впливає на якість зображення, але разом із тим вимагає зовсім інший клас оптики і позбавляє деяких функцій, що доступні в масових моделях. Звісно,що всі ці чинники вплинуть на ціну.
 
Побутує думка, що апарат такого класу важкий, громіздкий, дорогий і знімати з нього складно. Однак компанія Olympus взялася поламати ці стереотипи, при чому усі разом, анонсувавши фотоапарат E-410. Модель вирізняється з-поміж інших наявністю функції Live View і компактними розмірами, що викликало неабиякий інтерес у фотолюбителів.
 
При першому ж погляді на апарат розумієш, що усі позитивні відгуки – небезпідставні. Розміри фотоапарату – 129,5 x 91 x 53 мм, а вага – всього 375грамів!
Отже Olympus E-410 – дійсно найкомпактніша і найлегша 10Мегапіксельна дзеркальна фотокамеракамера з усіх представлених на ринку! Корпус зроблений з скло-укріпленого пластику, що гарантує міцність усієї конструкці. Завдяки своїм розмірам апарат ідеально лежить у руці, органи управління розміщені грамотно і до них швидко звикаєш. На задній частині розміщений яскравий 2,5” дисплей, видошукач і кнопки керування головного меню.

У комплекті з фотоапаратом поставляється об’єктив ZUIKO DIGITAL ED 14-42 мм 1:3,5-5,6. За якістю і технічними характеристиками він обходить KIT-об’єктиви усіх інших виробників. Досить зауважити, що роздрібна ціна – в межах 250 доларів.

Слід наголосити на функції Live View. Вперше користувачам дзеркальних камер доступна функція огляду через дисплей, а не тільки через видошукач. Вона дозволяє вільно оцінювати зображення, коли перегляд через видошукач ускладнений, або і взагалі неможливий (макрозйомка, зйомка над натовпом і т.д.).

Також на дисплей виводиться уся необхідня фотографу інформація. Для боротьби з пилом на матриці використовується новітня технологія ульразвукового очищення сенсору(Super Sonic Wave Filter). За швидкістю і якістю роботи вона не має собі рівних. Olympus E-410 комплектується досить потужним акумулятором, якого вистачить на 350-400 фото.

Отже, Olympus E-410 – найлегший і найкомпактніший дзеркальний фотоапарат, який разом із тим демонструє високу якість фото й успішно конкурує з іншими виробниками. Комплектний об’єктив взагалі не має собі рівних у цьому класі.
Крім усіх перерахованих плюсів, у фотоапарата є ще одна – ціна. Уже сьогодні його можна придбати в Луцьку за ціною 2 999 гривень у магазині «Ельдорадо». За таких умов це безсумнівний лідер у своєму класі і кандидат на покупку №1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Липня 2008 00:16
тест

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus