USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Компанія Western Digital випустила наймісткіший у світі вінчестер об’ємом два терабайти

2 Лютого 2009 09:28
Компанія Western Digital розробила жорсткий диск об’ємом два терабайти, який уже надійшов до продажу в Австралії. Про це 2 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Двотерабайтний вінчестер Western Digital називається Caviar Green WD20EADS. Він виконаний в 3,5-дюймовому форм-факторі, підтримує інтерфейс SATA II і призначений для установки в настільні комп’ютери.
Як інформує Корреспондент, швидкість обертання шпинделя двотерабайтного жорсткого диску Western Digital становить 7200 обертів на хвилину. Об’єм кеш-пам’яті накопичувача - 32 мегабайти.
Western Digital Caviar Green WD20EADS уже надійшов до продажу в Австралії. Його вартість становить близько 250 доларів. Дата початку продажу вінчестера в інших країнах не повідомляється.
Відзначимо, в лютому 2008 року компанія BitMicro презентувала перший у світі твердотільний накопичувач місткістю 1,6 терабайта - E-Disk Altima E3S320.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus