USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Кому і чим вигідне відкликання депутатів міської ради. Відео

15 Липня 2017 12:02
Депутати Луцької міської ради переконані, що шляхом їх відкликання «стара банда» намагається захопити владу в місті, нав’язати йому свої тарифи та довести до повного зубожіння населення. І саме для цього їй необхідно замість неугодних депутатів посадити тих, які будуть голосувати так, як їм скажуть.

Про це відкликанці Олександр Козлюк, Сергій Була, Євгеній Ткачук, Аркадій Соломатін і Костянтин Петрочук заявили під час ефіру програми «Запитай у депутата» ТРК «Аверс».

За відкликанням депутатів Луцької міської ради, яке нібито відбувається від імені громади міста, своєю чергою, стоїть олігархічний «Континіум», який і фінансує БПП «Солідарність» для усунення нею неугодних представників міськради.

Читайте ще: ХТО НАСПРАВДІ Є КОМАНДОЮ РОМАНЮКА

Обранці громади, однак, зазначають, що для їх відкликання немає жодних законних підстав. Вони теж повідомили, що «Континіум» з метою усунення їх із міської ради витратить більше мільйона гривень – на оплату праці агітаторів, охоронців і координаторів, виготовлення орендованих палаток, друк бюлетенів тощо. Натомість олігархічна група планує приватизувати, зокрема, «Луцьктепло», аби диктувати місту свої тарифи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 15 Липня 2017 12:24
Для народу немає значення, яка партія при владі, а що робить для народу - це по-перше. А врешті - решт необхідно припинити бігання депутатів з партії в партію. На виборах народ вибирає партію і звертає увагу на особу, яка її предствавляє. Ганьба депутатам, які зрадили вибори. Вам довірила партія і виборці. Якщо вам щось не підходить - зложіть депутатський мандат. Народ вас вибрав і може вас відкликати. Тому необхідно це зробити лучанам - щоб було прикладом для всіх депутатів.
Лучани до Лучанка Показати IP 15 Липня 2017 21:20
А якщо згодом лідер партії починає плести ахінею та зраджувати народ, то треба нормальним депутатам схилити голови і також зраджувати??? Спитайте в того ж народа, який голосував за БПП і зараз цю партію підтримує? Звідки падіння рейтингів?? Народ опитали!!!!
ДА... Показати IP 15 Липня 2017 12:45
Перестань писати фігню. Обкурилась - піди провітрись. А за народ не тобі розписуватись.
Ольга Показати IP 15 Липня 2017 20:38
А що, виборці вже не є для депутатів народом?
Олег Показати IP 16 Липня 2017 00:00
не писатиму про зміст... Але технічне убожество аверсу це дно... Як в сучасному світі можна таке видавати в ефір..... Схаменіться!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus