USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Хто насправді є командою Романюка

15 Липня 2017 11:04
Депутати Луцької міської ради Сергій Була та Олександр Козлюк переконані, що відкликання неугодних депутатів групою БПП «Солідарність» – це лише перший крок у напрямку приватизації Луцька «Континіумом» із метою нав’язати йому свою волю та тарифи.

Про це йшлося під час ефіру програми «Запитай у депутата» на ТРК «Аверс» 14 липня.

Депутати теж прокоментували намір провладного БПП «Солідарність», який фінансується олігархічною групою «Континіум», усунути їх від депутатства буцімто за зраду ідеології покійного Миколи Романюка. Крім Сергія Були та Олександра Козлюка, представники «Солідарності» ще клопочуться про відкликання Євгенія Ткачука, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна. Депутати, своєю чергою, заявляють, що для їхнього усунення, згідно з чинним українським законодавством, немає жодних підстав, а сам процес відкликання – це спроба БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті, аби довести його до банкрутства.

Читайте ще: «ВАС ПРИСЛАЛИ З КИЄВА ВЖЕ НАГНУТИМ», – СОЛОМАТІН ПРО ГУНЧИКА

«Ми ще раніше знали Миколу Ярославовича. Зараз команда Миколи Романюка – це керівники управлінь, це депутатський корпус тощо. На сьогоднішній день фракцію у нас очолював Євгеній Євгенович (Ткачук, – ред.). Першочергово я підтримав його позицію і погоджуюся з нею. Я працював у команді Миколи Ярославовича, був керівником департаменту, і я жодного разу не підставив Миколу Ярославовича», – зазначив Олександр Козлюк.

Сергій Була відзначив, що більшість команди Миколи Романюка складають саме ті депутати міськради, яких хочуть відкликати, та підкреслив: «Усе те, що декларував Микола Ярославович, ми намагаємося продовжувати. Насправді все те, що він хотів зробити, ми продовжуємо робити».

Депутат акцентував, що він сам до кінця не може зрозуміти, що мається на увазі під поняттям «порушення ідеології Миколи Романюка».

«Що вони (БПП і «Континіум», – ред.) хочуть сказати? Що ми не даємо грабувати місто? Що ми не дозволяємо, аби місто перетворювалося на сміттєзвалище? Що не дозволяємо забрати «Луцьктепло»?» – підкреслив Сергій Була.

Та додав: «Я йшов на вибори з основними чотирма тезами. Перша – створення дворових котелень, друга – облаштування благоустрою в дворах, третя – вуличне освітлення і четверта – зменшення тарифів ЖКГ. Єдиний момент, який ми не доопрацювали, – це створення дворових котелень. Чому це не відбулося? Тільки через одну причину: група «Континіум» – власник котельні на Карбишева, вона диктує умови і ставить нас у такі рамки, що ми нічого не можемо змінити, адже треба значні капіталовкладення та швидко все міняти. Не було політичної волі, не вистачало голосів, аби повністю змінити цю ситуацію».

Насамкінець депутат зазначив, що не потрібно вводити в оману виборців, адже вони свідомо віддавали свої голоси. «І знаючи це, ми намагаємося зробити все, аби їм жилося краще», – сказав Сергій Була та підкреслив, що головне питання, яке зараз перебуває на розгляді, – це не відкликання неугодних депутатів, а приватизація чи неприватизація «Континіумом» «Луцьктепла», аби диктувати місту «такі тарифи, які їм необхідні».

«На сьогодні ми усіма силами намагаємося відтіснити їх від корита», – акцентував Була.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 15 Липня 2017 12:00
вірні ленінці, трясця...)
Місцевий Показати IP 15 Липня 2017 18:11
«На сьогодні ми усіма силами намагаємося відтіснити їх від корита», – акцентував Була. Ми- це ті, хто самі добре присмоктались до корита.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus