USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Запотоцький обіцяв голосувати за зняття Вусенко

18 Липня 2017 12:02
Депутат Луцької міської ради Артем Запотоцький переконує, що відкликання депутатів – це буцімто ініціатива лучан і жодних зарплат агітатори не отримують, а орендовані палатки їм надав приватний підприємець. Окрім того, обранець громади зізнався, що свого часу таки дав обіцянку голосувати за зняття Юлії Вусенко з посади секретаря Луцької міської ради.

Про це йшлося під час організованої Артемом Запотоцьким прес-конференції 18 липня.

Нагадаємо, Євгеній Ткачук під час програми «Запитай у депутата» на ТРК «Аверс», пригадав, як неодноразово, зокрема разом із Ігорем Поліщуком, відвідував Артема Запотоцького в лікарні, коли той отримав серйозні пошкодження в результаті падіння із автомобіля. У той час якраз обговорювали питання зняття Юлії Вусенко із посади секретаря міської ради. І під час одних таких відвідин Артем Запотоцький дав слово, що проголосує за зняття Вусенко та підтримає кандидатуру Ігоря Поліщука як нового секретаря.
На прес-конференції також йшлося про організовані пункти збору підписів за відкликання депутатів і про те, скільки коштів витрачено на розробку палаток, оплату праці агітаторів, координаторів і т. д. Артем Запотоцький відзначив, що люди працюють із власної ініціативи, а брендовані палатки надав підприємець, імені якого, однак, він не може назвати, адже «боїться за його життя».

Своєю чергою, нагадаємо, що депутати, відкликання яких ініціюють представники БПП «Солідарність», розповіли, що одна людина за тиждень збору підписів проти депутатів отримує близько 3200 гривень.

Читайте ще: «КОНТИНІУМ» ВИТРАТИТЬ НА ВІДКЛИКАННЯ НЕУГОДНИХ ДЕПУТАТІВ БІЛЬШЕ МІЛЬЙОНА

Окрім того, присутні на зустрічі депутати-відкликанці Євгеній Ткачук та Сергій Була підкреслили, що профінансований олігархічною групою «Континіум» процес відкликання має на меті, наприклад, приватизувати такі комунальні підприємства в місті, як «Луцьктепло» чи «Луцькводоканал», аби нав’язувати громаді свої тарифи.

Як наголосив Сергій Була, він прийшов на прес-конференцію, щоби отримати пояснення стосовно звинувачень у зраді ідеології Миколи Романюка.

Читайте ще: ХТО НАСПРАВДІ Є КОМАНДОЮ РОМАНЮКА

«Я сюди прийшов тільки з однієї причини – побажати тобі, Артеме, здоров’я, справді. Для того, щоб ми з тобою могли поговорити. Я сьогодні мушу пояснювати своїй дитині, чому я зрадник, чому зрадником мене називає той, хто відстоює інтереси людей, які голосували за закон 16 січня», – наголосив Сергій Була.
Євгеній Ткачук також підготував постанову суду, яка скасовує прийняте міськрадою рішення, за які голосували, зокрема, Артем Запотоцький і Петро Нестерук. Адже саме закидами стосовно скасування судом рішення міськради, за яке голосували депутати, мотивують їхнє відкликання.
На захист свого депутата виступила і мешканка ЛПЗ: «Я Євгена Євгеновича знаю давно, і це єдиний депутат, який спілкується з людьми, який допомагає. Зараз ситуація на нашому районі суттєво покращилася. Людина дійсно працює, і я не розумію, навіщо її поливати брудом?»
Нагадаємо, за відкликанням депутатів Луцької міської ради, яке нібито відбувається від імені громади міста, своєю чергою, стоїть олігархічна група «Континіум», яка фінансує БПП «Солідарність» для усунення нею неугодних представників міськради. Відкликати хочуть Олександра Козлюка, Сергія Булу, Євгенія Ткачука, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука.

Обранці громади, однак, зазначають, що для їхнього відкликання немає жодних законних підстав. Вони теж повідомили, що «Континіум» з метою усунення їх із міської ради витратить більше мільйона гривень –на оплату праці агітаторів, охоронців і координаторів, виготовлення орендованих палаток, друк бюлетенів тощо. Натомість олігархічна група планує приватизувати, зокрема, «Луцьктепло», аби диктувати місту свої тарифи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus