USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кому волинський мер віддав реанімобіль

22 Січня 2014 12:07
Заступник міського голови Нововолинська Андрій Сторонський дав відповідь на інформаційний запит щодо реанімобіля, який донедавна обслуговував селище Жовтневе. Свого часу міський голова з помпою «подарував» його селищній громаді, але тішились люди недовго. Як дав мер, так і забрав, інформує «Нововолинськ Діловий».

Куди ж поїхав «форд»?

На Ваш інформаційний запит від 14 січня 2014 року повідомляю наступне:

На виконання Закону України «Про екстрену медичну допомогу», відповідно до ст.26 та ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 12.09.2012р. №881 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 08.12.2010р. №1149», розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації 10.12.2012р. №523 «Про створення в області системи екстреної медичної допомоги», рішення Волинської обласної ради від 26.12.2012р. №15/3 «Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області майна», рішенням Нововолинської міської ради від 20 лютого 2013р.№23/13 «Про ліквідацію у Нововолинській центральній міській лікарні відділення швидкої та невідкладної медичної допомоги та надання згоди на передачу майна і оренду приміщень» з 1 квітня 2013 року відділення швидкої та невідкладної медичної допомоги у Нововолинській центральній міській лікарні ліквідовано. Майно відділення швидкої та невідкладної медичної допомоги Нововолинської центральної міської лікарні (в тому числі транспортні засоби, включаючи автомобіль Ford Transit та обладнання) передані комунальному закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Рішень щодо використання реанімобіля та інших машин «швидкої допомоги» для обслуговування людей із особливими потребами та таких, що потребують особливої уваги, виконком Нововолинської міської ради, міська рада, міський голова, управління Нововолинської центральної міської лікарні не ухвалювали.

Заступник міського голови А.Сторонський

РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ: від 20 лютого 2013р.№23/13 м.Нововолинськ Про ліквідацію у Нововолинській центральній міській лікарні відділення швидкої та невідкладної медичної допомоги та надання згоди на передачу майна і оренду приміщень

На виконання Закону України «Про екстрену медичну допомогу», відповідно до ст.26 та ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 12.09.2012р. №881 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 08.12.2010р. №1149», розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації 10.12.2012р. №523 «Про створення в області системи екстреної медичної допомоги», рішення Волинської обласної ради від 26.12.2012р. №15/3 «Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області майна», міська рада ВИРІШИЛА:

Ліквідувати у Нововолинській центральній міській лікарні з 1 квітня 2013 року відділення швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Надати згоду на передачу майна (в тому числі транспортних засобів та обладнання) відділення швидкої та невідкладної медичної допомоги Нововолинської центральної міської лікарні із комунальної власності територіальної громади міста Нововолинська до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області в особі Волинської обласної ради для забезпечення діяльності комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» згідно з додатком №1, залишивши у власності територіальної громади міста Нововолинська будинковолодіння на об’єкти нерухомого майна перелічені в додатку №2.

3. Надати згоду на передачу в оренду нерухомого майна для розміщення підрозділів комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» згідно з додатком №2.

4. Головному лікарю Нововолинської ЦМЛ Морозу В.В.:

4.1. Забезпечити передачу майна, зазначеного у

додатках №1 та №2 до цього рішення, відповідно до чинного законодавства.

4.2. Передати комунальному закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» залишок медикаментів та перев’язувальних засобів, які придбані за рахунок субвенцій з державного бюджету, згідно «Звіту про надходження і витрати медикаментів», станом на 01.04.2013 року за рішенням виконавчого комітету.

4.2. Укласти з комунальним закладом «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» договори оренди приміщень, зазначених в додатку 2 до цього рішення, та відшкодування вартості комунальних послуг.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Сторонського А.М.

Міський голова В.Б.Сапожніков
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus