USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани просять повернути проїзний квиток у тролейбусах

14 Березня 2020 21:59
Місячний проїзний квиток для учнів, студентів або дорослих дозволить суттєво зекономити на проїзді в громадському транспорті.

Прохання створити місячний проїзний квиток висловила лучанка Вікторія Кравчук. Її петицію можна підписати за посиланням.

Жінка звернулася з проханням створити місячний проїзний квиток для школярів, студентів та дорослих, які постійно користуються тролейбусами.

«Колись Луцьке підприємство електротранспорту реалізовувало проїзні. Учнівський чи студентський коштував 80 гривень. Зараз студенту проїзд обходиться у понад 200 гривень на місяць», – зазначила авторка петиції.

Нагадаємо, безготівкова форма оплати проїзду в Луцьку діє уже три місяці. Столиця Волині – одне з перших міст, яке впровадило електронну систему оплати проїзду громадським транспортом.

За цей час значно збільшилися доходи Луцького підприємства електротранспорту, а сума коштів, яку відшкодовують із міського бюджету як компенсацію пільгового проїзду, зменшилася майже вдвічі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
пакс Показати IP 14 Березня 2020 23:42
Що заважає створити проїзний на базі е-картки чи додатку до смартфона, поповнив і маєш проїзний на наступний місяць. Чого тільки на тролейбуси - другий варіант комбінований на маршрутки та тролейбуси з проїздом в тих маршрутках що ще їздять по місту за гроші включаючи типу приміські, яких доречі побільшало.
Лучанин Показати IP 15 Березня 2020 10:30
Проїзний - це кошти сплачені відразу за цілий місяць, тому він був дешевший. Тепер з вас і так наперед на карту беруть чималу суму і крутять як хочуть.
лучанка до Лучанин Показати IP 15 Березня 2020 11:00
пора закінчити розрахунок грошима.В Луцьку не виконують закон України про безплатний проїзд дітей-сиріт всіма видами транспорту. Дезинфікуйте громадський транспорт. А зранку вони брудні.
Лучанин Показати IP 15 Березня 2020 11:05
Х...ра тим студентам. На бухло завжди мають, а на проїзд ні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus