USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Комунальників зобов’язали інформувати лучан про ремонти

8 Липня 2015 17:17
Інформувати лучан про плани проведення поточних та капітальних ремонтів житлового фонду міста зобов’язали комунальників члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 8 липня.

Член виконкому Богдан Климчук зазначив, що у проекті рішення вимагають не просто звітувати, а й розміщувати на офіційному веб-сайті міської ради та інформаційних стендах у кожному будинку інформацію про те, що планується зробити, а скарги кожного мешканця повинні бути відображені у плані роботи житлово-комунальних підприємств.

Директор ЖКП №7 Микола Гарбарчук зауважив, що проект рішення потрібно доопрацювати, а почати втілювати в життя з початку наступного року, запланувавши відповідні ремонтні роботи. Також він пропонував публікувати онлайн інформацію про оплату за утримання будинку, заборгованість за опалення та гарячу воду тощо.

Член виконкому Микола Євтушин зазначив, що мешканці більш відповідально будуть ставитися до плати за обслуговування будинку, коли бачитимуть, що ті чи інші роботи заплановані, адже наразі кошти йдуть «кудись», а ЖКП лише за підсумками року звітуватимуть про виконані роботи.

Богдан Климчук зауважив, що, наприклад, в Івано-Франківську, публікують скарги кожного мешканця та те, в якому статусі знаходиться вирішення проблеми (наприклад, ремонт даху будинку).

«1. Зобов’язати житлово-комунальні підприємства №№ 2, 3, 7, 11, Товариство «М.Ж.К.» і Луцьку кооперативну житлово-експлуатаційну контору № 8 ЖБК щокварталу розміщувати на офіційному сайті Луцької міської ради та на інформаційних стендах у під’їздах житлових будинків плани проведення поточних ремонтів у житловому фонді Луцька.

2. Департаменту житлово-комунального господарства (Кубіцький І.Є.) щокварталу розміщувати на офіційному сайті Луцької міської ради плани проведення капітальних ремонтів у житлових будинках.

3. Відділу програмно-комп’ютерного забезпечення (Осокін Д.А.) створити на офіційному сайті Луцької міської ради розділ для розміщення інформації, вказаної у пунктах 1,2 цього рішення, у порядку, встановленому розпорядженням міського голови від 17.06.2015 № 218 «Про розміщення на офіційному сайті міської ради інформації про витрати на виконання робіт з утримання будинків», - йдеться у проекті рішення виконкому, який підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus