USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські комунальники не отримуватимуть компенсацій

3 Червня 2014 12:14
З 1 липня 2014 року житлово-комунальні підприємства Волині та України більше не отримуватимуть компенсацій за встановлені для населення тарифи.

Про це стало відомо під час засідання територіальної комісії з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу області.

Присутнім представникам комунальних підприємств Волині заступник директора департаменту житлово-комунального господартсва та будівництва Волинської ОДА Володимир Бондарук наголосив, що необхідно визначити та встановити економічно обгрунтовані ціни на послуги для населення, оскільки інститут компенсації коштів за встановлені тарифи скоро відмінять.
Однак зауважив, що цей процес має певні труднощі, оскліьки остаточні тарифи будуть погоджуватись з Державною інспекцією України з контролю за цінами.

Наостанок додав, що для малозаберпечених верств населення запровадять певні компенсаційні виплати. Їх обсяг та порядок надання будуть встановлювати 5 червня під час засідання профільної комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучани Показати IP 3 Червня 2014 12:32
Це стосується славнозвісного тарифу на утримання будинку?
Гербалайф Показати IP 3 Червня 2014 12:39
Оголошується конкурс на саму опуклу морду!
ВОВК Показати IP 3 Червня 2014 14:33
А коли ж всановлять економічно обгрунтовані зарплати для населення ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus