USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Комунальники Луцька не прибирають мертвих тварин із вулиць міста

24 Лютого 2014 18:42
Нині мертвих собак у Луцьку ніхто не прибирає. Комунальні підприємства відмовляються від такої роботи.

Вчора, 24-го лютого, лучанин Віктор йшов увечері з роботи додому й біля компанії «Модерн-Експо» почув скавучання собак. Підійшовши ближче до закинутого поряд приміщення, чоловік побачив у триметровій ямі трьох мертвих собак, а також одного живого ротвейлера.

Прийшовши додому, Віктор зателефонував у комунальне підприємство «Ласка».

Директор «Ласки» Дана Новарчук каже, що дійсно, після дзвінка на гарячу лінію, приїхали комунальники на місце й забрали живу собаку. Розповідає, що тварина молодого віку, до року, дуже худа, але не травмована. Щодо тих собак, які загинули, то, каже, що вони там і лишилися: «Ми дохлими собаками не займаємося, лише живими».

Лучанин Віктор зателефонував сьогодні, 24-го лютого, у КП «Спецкомунтранс». Там йому повідомили, що мертвих тварин має прибирати «Ласка».

У «Спецкомунтрансі» роз’яснюють, чому цим питанням вже не займаються. «Дійсно, торік ми прибирали мертвих собак, однак, Луцький департамент ЖКГ тепер не укладав з нами договір, а ці обов’язки взяла на себе «Ласка», - розповів юрист Андрій Сторожук.

У Луцькому департаменті ЖКГ заявили, що дійсно, був тендер і його виграло КП «Ласка», а зараз триває процедура підписання договору, й саме вони мають займатися прибиранням мертвих тварин у місті. Втім, як директор Дана Новарчук надалі настоює на тому, що вони займаються лише живими собаками.

Хто прибиратиме з вулиць Луцька мертвих тварин? – запитання риторичне і відповіді на нього міська влада та комунальні підприємства поки не мають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 24 Лютого 2014 19:41
Зверніться на Відкрите місто і вони будуть вимушені відреагувати
сергій Показати IP 24 Лютого 2014 21:17
Шукаю німецьку вівчарку. Звати Люсі . Прикмети : родима пляма на язику , висячі вуха, коричневий ошийник , вагітна. Винагорада обов'язкова.
Дана Новарчук Показати IP 25 Лютого 2014 22:39
Прошу дуже редакцію видання дослівно мене цитувати, я не вживаю таких слів як "дохлі". А щодо того, хто має забирати мертвих тварин - необхідно було запитати мене, є норми та процедури встановлені Законом щодо цього питання, я залюбки розповім про них, проте краще було запитати до того, як публікувати матеріал.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus