USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пожартували над відомими лучанами

4 Березня 2015 10:43
Дійсно якісним та веселим видалося шоу «CMIX.UA», яке відбулося у Луцьку цими вихідними. Чого вартували лише жарти над запрошеними гостями!

Про подію, яка розсмішила лучан, розповідають організатори дійства.

Повернення на карту подій Луцька справжнього комедійного клубу, з їх слів, виявилось вдалим та успішним.

Розуміючи напружену ситуацію в державі, не потрібно давати ворогам привід думати, що у нас все погано, - кажуть вони. Життя триває, а сміх його продовжує,– так вважають учасники та організатори Першого Позитивного шоу «CMIX.UA», яке цими вихідними відбулося в обласному центрі Волині.

Свідченнями успішного дебюту після 5-тирічної перерви стали схвальні відгуки присутніх та бурхливі овації протягом всього дійства.

І, справді, такого «comedy» у місті не було давно. Глядачі, організатори, резиденти не приховували радості від гарно проведеного вечору чудового суботнього дня.

Телеведучий та ведучий дійства Микита Чибар впорався з роллю комедійного поводиря, впевнено та весело жартував з залою та разом з іншими резидентами представляв спеціально запрошених відомих осіб міста.

Дійсно цікавою та смішною виявилась бесіда, знайомство «зірок» з публікою. Почали з популярної на Волині співачки, учасниці телепроекту «Голос країни» Галини Конах.

Після нещодавньої публікації в соцмережах з критикою одного з закладів громадського харчування гумористи жартома назвали Галину – «Конах-варвар». А також нагадали, що співачка наскільки відома, що у неї є дуже багато популярних пісень, але ніхто так і зі сцени не міг їх згадати.

Далі під приціл коміків потрапила журналіст, телеведуча Наталка Войтович. Нещодавно вона розповіла в одному з журналів про 3 речі, без яких не уявляє свого життя. Хлопці, навіть не читаючи публікації, припустили, що це «секс, наркотики і рок-н-ролл». Хоча як виявилось, це, червона помада Dior, авто і телебачення.

Модельєр, дизайнер одягу Анна Дідух розповіла усім зі сцени, який одяг зараз в тренді і прокоментувала стиль декого з резидентів.

Натомість, актор шоу Віктор Присяжнюк на правах реклами озвучив, що одяг в Анни краще купувати по понеділках всього по 80 гривень за кілограм.

Цікавим гостем виявився учасник та фіналіст телевізійних проектів «Удиви меня» і «Україна має талант» маг, фокусник-іллюзіоніст Андрій Чеканюк.

На прохання показати фокус Андрій довго не думав і попросив найбалакучішого коміка Сашу «Стєпашку» Степаненка зняти свій піджак «Гуччі», придбаний на хмельницькому «базарі».

Далі фокусник спокійно підкурив цигарку і, не поспішаючи, почав гасити її в піджачок . Не забути налякані очі актора, і результат - цигарка щезла, одяг цілий і без дірок.

Під час дійства кожен з присутніх міг запитати хлопців усе, що їх цікавить, на що кмітливі і винахідливі відповідали гострими і влучними жартами.

Зауважимо, для того, аби бути в курсі усього, на шоу започаткували рубрику «СМІХовини», де резиденти з Хмельницького та Івано-Франківська розповідали позитивні новини.

Ще одним вдалим експериментом виявився музичний дебют акордеоніста-коміка Міши Ля Мінора з веселими пародіями на відомі пісні.

Запальний музикант наприкінці свого виступу усім нагадав слова з пісні хору дитячого садочку імені Степана Бандери, які варто пам’ятати: «ПТН ПНХ».

Задавали ритм вечору реактивні хлопці з Тернополя - студія гумору «Вікенд». Приємно, що перед поїздкою в Луцьк вони повернулися з Києва з перемогою в 50 000 гривень на шоу «Розсміши коміка».

Віктор Присяжнюк і Ко розбавили вечір чудовими сценками з життя, ведучий Микита Чибар презентував гостям свій проект – програма «Мінімум» (скандали, інтриги, розслідування) на тему москалів. А завершили шоу дует «Отдихаєм вмєстє» з міста Хмельницького.

Цікаво, що сценарій готувався спільно всією командою і глядачі зуміли бути на одній хвилі гумору разом з виступаючими.

«CMIX.UA» повернувся. Постійна акторська група, нові резиденти та «зіркові» гості, а також експериментальний гумор - це все незаперечні складові Першого Позитивного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
2 Показати IP 4 Березня 2015 10:50
скільки таких шоу у луцьку було а ще скільки буде?))
Фанко до 2 Показати IP 5 Березня 2015 15:43
краще зробити одне спільне
КВН до 2 Показати IP 5 Березня 2015 21:03
таких не буде, не кожному дано
Правда Показати IP 4 Березня 2015 10:56
Реклама Пабу Лучеськ.. знову.. і знову.. Голєва робить розкрутку оновленого пабу. А про персонал подумати забули... нові офіціанти гави ловлять( сонні мухи, з адміністратора толку нуль... А те, що народ сміється зараз, нажаль, хлопцям в АТО життя не продовжить... патріоти..(
Стасік до Правда Показати IP 5 Березня 2015 15:51
а де відомо що це голєва?
ПРАВДА 2 Показати IP 4 Березня 2015 11:17
виявилось вдалим та успішним.!!! Тут війна а вони генделики зі сміхом рекламують-позор.
1111 Показати IP 4 Березня 2015 11:20
Голєва ну тобі це шоу перед виборами пригадають. Я думаю виборцям сподобається те що ти організовуєш тоді як люди воюють
петро Показати IP 4 Березня 2015 12:09
хто воююе а хто відпочивае
Анонім Показати IP 4 Березня 2015 12:28
а з яких то пір Голєва пабом заправляє
Світлана Показати IP 4 Березня 2015 14:25
Кому війна а кому сміху повно. Ось так і живемо. Соромно мені за цих земляків
222 Показати IP 4 Березня 2015 14:39
в АТО всіх цих гумористів - всі ростом по 1,5 м - якраз в танкісти. Убогі і духом, і мораллю !!! Десь совість щезла геть, коли їх ровесники грудьми захищають державу- вони тут розважаються, ситі такі, довольні ,піаряться! ОТо подія в Луцьку гідна "Волинських новин"!!!! Хворе суспільство, жаль!.
333 до 222 Показати IP 4 Березня 2015 15:05
підтримую
228 до 333 Показати IP 22 Березня 2015 09:46
Підтримую
123 Показати IP 4 Березня 2015 15:48
Хвора журналістика, ось в чому трагедія .
Я Показати IP 4 Березня 2015 17:08
збор блатных и нищих (вибачте за російську )
Компанійський хлопак до Я Показати IP 4 Березня 2015 21:04
цікаво, ті хто був там так вважають?
Лучанин Показати IP 4 Березня 2015 20:53
Шановний персонал закладів-конкурентів, не робіть собі піар таким чином! Вам, це людей не додасть! Хоч я і не працюю в ЛУчеську, скажу одразу, але туда ходжу і мені подобається! І не гірше там обслуговування як кругом, хоча і не краще! Просто дуже награні коментарі!
ВУдман до Лучанин Показати IP 4 Березня 2015 21:15
Яких закладів-конкурентів? Хоч одну назву закладу в коментах знайди... Ремонт закладу заключається в вивішених паперових прапорцях (повний несмак), і прикольному мініатюрнному замку Любарта. За курілку ріспект окремий, дуже зручно!!!
Олена Показати IP 4 Березня 2015 21:35
збіговисько моральних виродків- війна в країні- люди щодня гинуть! А вони в зірок граються. Ні совісті, ні сорому. Взагалі не можу зрозуміти як можна у такий час ходити викабелюватись і зуби шкірити. Думаєте - війна то там на сході? ну дивіться дочекаєтесь...
не хочу плакати до Олена Показати IP 4 Березня 2015 22:12
сиди і реви далі
228 до Олена Показати IP 22 Березня 2015 09:47
Цей дизайнера не путнього й дальтоника приперли! хай іде форми ш'є в АТО звісно якщо ж вона вміє!
Череп Показати IP 4 Березня 2015 22:11
навіщо чекати , треба владу розганяти, а не тішитись, ті всякі дійства хай собі там будуть а от те що країну здають там на верхушці то вже інше
Максим Показати IP 4 Березня 2015 22:17
давайте не будем вітати жінок взагалі і не святкувати інші свята, нехай так і буде, хто воює той воює, настане час будуть всі там, краще б все вирішилось, будьте дружнішими і готовими до спільних дій...за дійство респект, шкода що забіг тільки на півгодини
Максим Показати IP 4 Березня 2015 22:19
жінки заслуговують на вітання і подяку, так само як і іменниники, тому кожному святу має бути місце в нашому житті і радості теж
бугага Показати IP 5 Березня 2015 09:53
Був на цьому убогому шабаші.подивився на оце пів години,плюнув і пішов.дешевий піар
Андрій до бугага Показати IP 5 Березня 2015 15:01
скільки людей, стільки й думок
просто жах Показати IP 5 Березня 2015 12:45
мені цікаво якби у Войтовички чоловік чи брат був би на фронті- вона теж би надягла червоні чоботи і пішла дупою крутити по кабаках? Як така людина може керувати держтелерадіокомпанією не маючи ні нормального виховання, ні моралі?
69 Показати IP 5 Березня 2015 13:58
а давайте всі повісимось? а чому б і ні? хлопці воюють на сході, а ми будем тут! щоб була рівновага! забудем про маленькі життєві радощі, про малих дітей, які не розуміють, що таке війна! і будемо ходити всі як унилиє какашки! не будуть працювати магазини, бо війна, комунальники - бо теж війна, ніхто не буде працювати - бо війна! люди! а яка жити??? кожен допомагає бійцям як може. в нормальних людей просто психіка не витримає такого напору песимізму! потрібно ж десь розвіятись, щоб відійти хоч на хвилину від страшних думок.! та можливо вони вдень в 100 разів більше допомогли воїнам матеріально ніж би своєю присутністю на Сході! хто робить добру справу - не піариться на ній. а просто робить!
Організатор до 69 Показати IP 5 Березня 2015 15:00
100% ми встигаємо й допомагати нашим хлопцям на сході і організовувати ... багато кому хоча б краплину цього перейняти рекомендую...
тарас чемирис Показати IP 6 Березня 2015 16:53
Я був на цьому заході!!! мені сподобалось!!!...1--Якщо комусь не подобається захід чи заклад...--пишіть в групу у ВК..що бзнати хто є хто а не підписуватись дурними псевдонімами.2--Так війна йде,але артистам і працівникам закладу також треба кормити своїх дітей(як вони це вміють)3--В інших закладах(кораблик-базилік-карабас)регулярно відбуваються такі заходи...і щось мені підказує,що деякі коменти йдуть звідти 4--І останнє..кричать:на війну-на війну!!!,...мені цікаво ціповідоблення пишуть з окопу чи з теплої квартири?....P.S. -не майте злоби до людей,а живіть з любов ю в серці
Коноплянка Показати IP 7 Березня 2015 15:50
закла подобається і кухня хароша!!!!!шановні конкуренти---не варто гнати бєса!!
коля Показати IP 10 Березня 2015 16:07
все було гуд...а тролі хай йдуть до біса!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus