USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Комунальники навчилися тісно спілкуватися з людьми, - Соколовська

16 Березня 2010 11:29
Мерія Луцька прагне чимшвидше завершити громадські слухання з обговорення тарифів на послуги з утримання багатоквартирних житлових будинків.
Під час оперативної наради перший заступник міського голови Лариса Соколовська розповіла, що громадські слухання в обласному центрі Волині відбуваються без ексцесів.
«Це взаємодія із мешканцями. Ми раніше так тісно не спілкувалися із мешканцями міста. Звісно, є зауваження до комунальників, вони правдиві», - зауважила посадовець.
Чиновник додала, що таке спілкування стане новим методом у роботі ЖКГ.
Лариса Соколовська нагадала, що в неділю, 22 березня, у Луцьку відзначатимуть День комунальника. Це професійне свято Соколовська назвала «визначною подією», а комунальників – «армією працівників, котрі створюють благо в місті».
Перший заступник наголосила, що «у місті все під контролем», приміром, дороги. Роботу комунальників вона назвала «часом невдячною професією».
Соколовська додала, що воліла би, щоб працівники житлово-комунального господарства прибрали «наслідки зими», приміром, сміття та ями на луцьких шляхах. Проте цьому завадила сама ж зима, котра знову повернулася.
Нагадала Соколовська про пришвидшення ремонту луцьких доріг. «Ми хотіли зробити все до Пасхи, але нам завадила погода», – зазначила посадовець.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 16 Березня 2010 16:15
"Ми хотіли це зробити ще у 2008 році, але нам завадили великі яйця". А у лучан зауваження не до комунальників, а до таких чиновників, як Ви ПАНІ.
Знаючий Показати IP 26 Березня 2010 22:17
Пані з шизофренією.Вже Ви досить тісно працюєте з комунальниками -результат "супер".Скільки принесли Вам бабла-відкатів з тролейбусного та комунальних підприємств??? Хватить добудувати хатки,"справедлива" наша очільнице?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus