USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку виступить піаніст, який грав під сиренами на львівському вокзалі

19 Серпня 2022 06:02
У неділю, 21 серпня, Alex Pian заграє концерт у Луцьку. Це той самий піаніст, що грав під сиренами на львівському вокзалі. Захід відбудеться в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

Гроші виручені за квитки передадуть у Волонтерський штаб АНГАР та Волонтерський VolWestHub.

Як повідомили організатори, дійство відбуватиметься в форматі музичного та світлового перформансу. Його мета – подарувати людям годину спокою, аби вони мали можливість поринути у світ музики, яка загоює рани.

Український піаніст Олексій грав на Львівському вокзалі з третього дня війни, щоб підтримати людей, які приїжджають до Львова з інших міст. За ці дні повз нього проходили тисячі мігрантів і біженців. Навіть коли лунали сирени повітряного нальоту, музикант не переривав композицій.

Відомий композитор Ганс Ціммер побачив виконання Алекса зі станції його твору «Час». Він висловив підтримку Україні у війні проти Російської Федерації та показав відео гри Алекса на своєму концерті перед 15-тисячною аудиторією в Лондоні.

«Музика – це мова, і тому він може випромінювати емоції, які бачить навколо себе, граючи на фортепіано, в цьому є величезна сила. Коли українці почнуть повертатися додому, він готовий зустріти їх знову на Львівському вокзалі», – сказав Алекс у коментарі для Суспільного.

Хочете почути цього хлопця, приходьте на перформенс у Музей Корсаків, 21 серпня. Початок о 19-ій.

Як купити квиток:

1. Оплатіть благодійний внесок 250 грн на картку 5375 4112 0064 0048 або за лінком на банку https://send.monobank.ua/jar/3k8bxzkRQ.

2. Після оплати надішліть скрін підтвердження в Instagram чи Facebook FeelGood Agency та своє ім`я та прізвище.

Концерт організовує івент-агенція FeelGood за підтримки Музей Сучасного Українського Мистецтва Корсаків, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», Consulting Сenter, Будівельна компанія Інвестор та NOBLE Boutique Hotel.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus