USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Копії годинників – компроміс, який відкриває для вас світ досконалості*

9 Листопада 2023 17:57
Чомусь, коли говорять про аналоги, завжди наділяють це визначення негативним забарвленням. Але виявляється, є в цьому світі речі, які, незважаючи на статус репліки, цінують не менше, ніж оригінали.

Про що йдеться? Про копії годинників відомих мануфактур. Сучасна годинникова індустрія дуже різноманітна і демократична. Тобто покупцям доступні вироби різних фабрик, відомих і не дуже.

Але в цьому світі годинникового різноманіття є чітка ієрархія. Тобто шедеври справжніх метрів ні з чим не сплутаєш, вони вражають досконалістю і високою ціною. Так, коли знайомишся з цією стороною оригінальних годинників, стає не по собі від кількості нулів у ціні. Такі придбання справедливо позиціонуються як вдалі інвестиції, і дозволити собі їх можуть тільки обрані (дуже обмежене коло покупців має можливість купувати оригінали відомих годинникових мануфактур).

Але це не означає, що прикрасити своє зап’ястя омріяною моделлю неможливо. Ні, якраз для таких випадків й існують копії. Але не поспішайте з висновками (найчастіше – негативними). Спочатку відвідайте сайт інтернет-бутика Імідж та оцініть фото запропонованих варіацій. Запевняємо, на рівні візуального сприйняття ви навряд чи знайдете якісь відмінності.

Невже мрії збуваються?

Саме так. Ви давно мріяли придбати годинник Картьє чи Хублот, але вартість запропонованих моделей стає тим аргументом, проти якого ваш бюджет не встоїть? Це не проблема. Адже виробники пропонують репліки. Що це означає? А те, що у споживача (точніше, в поціновувача такої ексклюзивної продукції) є можливість придбати ту омріяну модель Картьє, але вже за іншою ціною. При цьому відрізнити перший варіант від другого до снаги тільки справжнім майстрам, та й то за допомогою спеціального оснащення.
Створюючи більш доступні за вартістю годинникові шедеври, які до неймовірної точності повторюють оригінали, майстри використовують якісні матеріали, досконало відтворюють дизайнерські та стилістичні особливості й оснащують аналоги тими самими опціями. І головна особливість якісних реплік – це те, що відрізнити їх від оригіналу візуально, та й на дотик, неможливо.

Якщо ви сумніваєтеся, чи таке рішення варте уваги, ще раз відвідайте сайт Imidge й подивіться на фото годинників відомих брендів. Кожен екземпляр:

стильний;

якісний;

бездоганно точний;

виконаний з якісних матеріалів.

При цьому його ціна набагато привабливіша, а відрізнити від шалено дорогого оригіналу на око не вийде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus