USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

ЛПЕ отримало кошти для сплати боргу за електроенергію

13 Червня 2017 12:57
Через заборгованість за електроенергію КП "Луцьке підприємство електротранспорту" загрожувало відключенння від електропостачання. Проте міськрада перерахувала необхідні кошти.

Про борги йдеться на сторінці підприємства у Фейсбуці.

"Заборгованість перед "Волиньобленерго" виникла через не проведення розрахунків із ЛПЕ Луцькою міською радою.

6 червня 2017 р. ПрАТ "Волиньобленерго" було надіслано попередження про припинення електропостачання через несплату рахунків за використану електроенергію за період травня 2017 року. Фактичний борг за використану електроенергію за травень місяць становив 1 336 500,00 грн.

Сподіваємось, що це питання буде врегульоване без вимушеного зупинення міського електротранспорту", – йдеться у дописі.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук, міська рада 12 червня перерахувала для ліквідації заборгованості за електроенергію 1 338 000 грн.

"Директор більше займається політикою, а не господарською діяльністю. Через те й така ситуація на підприємстві. Після звільнення директора на підприємстві відбудеться повна та об'єктивна перевірка", - додав Ігор Поліщук.

Нагадаємо, грошима ЛПЕ розпоряджається виключно чинний директор підприємства Ігор Грицюк, якого депутати міськради рекомендували звільнити за зловживання та численні претензії до його роботи. Нещодавно під час наради трудового колективу, яка нещодавно відбулася, Ігор Грицюк погрожував звільненням «усім, хто посміє протестувати чи багато говоритиме».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Коля Показати IP 13 Червня 2017 20:26
А ви знаєте так непогано зарплату дай за елекроенергію дай. Може вже пора з тих пенсіонерів брати по одній гривні за поїздку і все? Я думаю що не збідніють вони а то їздять постійно в будь який час тролейбуси повні. Якщо є з чим на базарі ходить то й знайдеться одна гривня за проїзд.
Руслан Показати IP 14 Червня 2017 12:43
катаються з 40-го до Цума по хліб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus