USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кошти за проведені волинським чорнобильцям операції уряд поверне

8 Травня 2009 12:29
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко доручила виділити 260 тисяч гривень, які потрібні для погашення заборгованості за проведені торік волинським чорнобильцям операції. Про це йшлося під час селекторної наради, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час селекторної наради до Тимошенко звернувся керманич Волинської ОДА Микола Романюк. Він зазначив, що на сьогодні є проблема з фінансуванням програми медичного обслуговування людей, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи. Минулого року на ці потреби було передбачено 1,013 мільйона гривень. На Волині використали майже 900 тисяч гривень, а профінансовано близько 650 тисяч.
 
Тож Прем’єрка доручила виділити потрібні області 260 тисяч гривень.
 
Нагадаємо, що на Волині спостерігається тенденція до погіршення стану здоров\"я постраждалих від аварії на ЧАЕС. За словами начальника профільного управління ОДА Олександра Кеца, із 47 тисяч потерпілих дітей – 85% відчувають негативний вплив радіації.
Пан Кец розповів, що наразі 50 волинян потребують дороговартісних складних операцій. Усім їм поки доводиться відмовляти, оскільки нема передбачених грошей, - констатував він. Окрім того, залишився борг перед громадянами за операції обсягом 260 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus