USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Котельна» проблема існує не тільки в Луцьку

7 Листопада 2008 19:49
Луцьк – не єдине місто в Україні, яке стало заручником зміни власника на котельні. Адже подібна проблема виникла і в Нікополі на Дніпропетровщині. Про це йшлося під час селекторної наради щодо проблемних питань із енергозабезпечення у міністра ЖКГ Олексія Кучеренка, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Насамперед слово було надане представникам міст та областей, де є найбільші проблеми із газопостачанням, а також зафіксована велика фінансова заборгованість перед НАК «Нафтогаз України».
Такими проблемними регіонами України виявилися Дніпропетровська, Харківська, Херсонська, Закарпатська, Львівська області та Крим.
Одна із найгірших ситуацій виникла у місті Нікополі на Дніпропетровщині.  «На прикладі Нікополя узагальніть проблему і скажіть, на що треба звернути увагу всій Україні», - сказав міністр ЖКГ Олексій Кучеренко до обласних чиновників Дніпропетровщини.
«Приватний підприємець викупив котельню кранового заводу, віддав її у заставу банку», - розповів один із обласних чиновників. «Ми виділили з обласного бюджету три мільйона гривень аби отримати у комунальну власність Нікопольську котельню», - зазначив він.
«Вчора тільки це питання вирішили і за п’ять днів вона буде введена у експлуатацію», - продовжив чиновник.
Окрім того, мер Нікополя не знайшов порозуміння із НАК «Нафтогаз України» про надання лімітів на газ, - додав представник обласної влади.
Також міністр житлово-комунального господарства звернув увагу усієї країни на ситуацію, яка виникла в Ужгороді.  Тут 80% населення відійшло від центрального теплопостачання – встановили індивідуальні системи обігріву.
«Це проблемне питання може обернутися у інше – проблеми із тарифами, які будуть переглядатись у зв’язку із зменшенням споживачів», - розповів один із місцевих владців.
«А коли ваші місцеві депутати приймали таке рішення чи думали вони, що коли половина споживачів відходить від цієї послуги, то решта видатків покладатиметься на іншу частину населення ?», - запитав  пан Кучеренко.«Для прихильників індивідуального опалення я пропоную провести за рахунок міністерства семінар: до чого призводять розваги із індивідуальними системами», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus