USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Котельням Луцька відключають не лише газ, а й світло

1 Березня 2016 15:38
ДКП «Луцьктепло» просить вибачення у лучан за тимчасові незручності у зв’язку з відсутністю надання послуг від котелень та ЦТП підприємства.

Нагадаємо, вчора, 29 лютого, з 13:00 год. до 17:00 години було призупинено газопостачання котелень за адресами: вулиця Ковельська, 6, вулиця Володимирська, 1, вулиця Даньшина, 10. Після домовленостей між керівництвом ПАТ “Волиньгаз” та ДКП “Луцьктепло” вдалося відновити газопостачання до трьох названих котелень.

Припиненно електропостачання ЦТП: на вулиці Богомольця, 2а, Січова, 3, б-рі Дружби народів, 8, Дружби народів, 15, з 18:00 год, вулиця Ветеранів, 17, проспектіті Соборності, 29, з 12:45 години.

Обмежено електропостачання котельні за адресою вулиця Карбишева,2.

Така непроста ситуація, пояснюють у ДКП “Луцьктепло”, склалася через борг підприємства перед ПАТ “Волиньгаз” та ПАТ “Волиньобленерго” за спожиті енергоносії.

Своєю чергою, як повідомляють на підприємстві “Луцьктепло”, за станом на 29 лютого населення боргує 49,1 мільйона гривень за надані послуги з гарячого водопостачання та теплопостачання. Адміністрація ДКП «Луцьктепло» прикладатиме зусиль для вирішення питання з відновлення надання якісних послуг мешканцям Луцька. Також, вкотре звертається до мешканців Луцька здійснювати оплату за послуги централізованого опалення та постачання гарячої води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 1 Березня 2016 15:50
Бляха муха,скільки можна знущатись????Моя сім'я повністю (без всіляких субсидій) оплачує комунпослуги,то чому ми маємо страждати через когось?Мало того,що комуналку підняли вже просто до нереальної межі,та ще тепер воду гарячу відключають!Знайдіть спосіб боротись з неплатниками!!!!Щиро надіюсь,що люди зі слабшою психікою чи нервами скоро такого знущання не витримають і підуть реально "мочити" нашу вельмишановну владу.Я з задоволенням приєднаюсь.
Анонім Показати IP 1 Березня 2016 16:07
Кому не подобаються тарифи той агент Кремля.А Донецьк так і далі забезпечується електрикою.Можливо Пораженко диверсант Кремля?
КУМ Показати IP 1 Березня 2016 21:07
Це тільки початок.Люди просто не розуміють,що їх чекає.Це вам не Польща-90 -тих.Тут олігархат і вони так просто не відступлять.Або ми їх,а бо...сумно думати наперед.Кріпіться і обєднуйтесь краяни,боротьба попереду...Ми переможемо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus