USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Коти, компот і «женщина гаряча»: у Луцьку виступив суперфіналіст «Голосу країни» Сергій Асафатов. Фото

21 Квітня 2021 17:16
Для лучан заспівав суперфіналіст телевізійного шоу «Голос країни», який виступав у команді Монатіка, Сергій Асафатов.

Концерт відбувся 20 квітня в кафе «Show Basilic».

«Сьогодні ми будемо грати одночасно на кількох інструментах. Можливо, хтось із вас дивився «Голос країни»? Я – мультиінструменталіст. І ви маєте класну можливість це побачити», - звернувся перед виступом музикант до шанувальників.
Артист розповів, що нещодавно у його житті так склалося, що він остаточно перебрався до Києва, хоча це ніколи не було його мрією.

«Мешканців Києва називають киянами, Вінниці – вінничанами, а в Луцьку – лучани, лучанки і лученята. Це так гарно звучить», - примружив очі Асафатов.

Однією з перших пісень була композиція «Гарного дня». Зі слів співака, він написав її під час карантину рік тому у Вінниці.

«Все було зачинено, але каву все одно продавали. Я ходив поруч до торговельного центру біля студії і щодня брав каву в однієї і тієї ж симпатичної дівчини. А вона мені щоранку бажала гарного дня. І я спіймав себе на думці, що хочу, аби це повторювалось кожного дня», - розповів вокаліст.
Окрім цього, Сергій Асафатов зізнався, що планував приїхати до Луцька з цілим оркестром, однак не склалося.

«Часом не все виходить, як нам хочеться, і життя вносить свої якісь такі штуки. Сьогодні ми вдвох (із музикантом Сергієм Яцюрою, - на фото), і це дуже круто, що ви маєте можливість послухати якийсь такий ексклюзивний саунд», - зазначив фронтмен, додавши, що йому дуже хочеться, аби кожен із присутніх у залі знайшов своє особисте золото – свою людину.
Опісля музиканти заграли ще один свій хіт - «Золото».

Варто додати, що учасник відомих телевізійних шоу «Голос країни» та «X-Фактор» - вінничанин Сергій Асафатов - не лише виконував свої нові й знані треки, а й поділився зворушливими історіями зі свого життя. Зокрема, музикант розповів, що виховувався у дитячому будинку і не мав навіть гітари, тому мрія про музичну кар’єру здавалась для нього недосяжною.

«У житті все настільки дивно відбувається. Ще рік тому я не міг уявити, що життя так складеться. З вашого дозволу хочу поділитися власною історією. Можливо, це когось мотивує не опускати руки і вірити у власну мрію, ніколи не здаватися і не боятися змінювати власне життя. Якщо коротенько: виріс я в дитячому будинку і з самого дитинства мріяв займатися музикою. Але не мав уяви, як це можна зробити, коли у тебе нічого немає. Навіть гітари не було. Але я потрапив до музичного училища у Вінниці. Потім було багато всього – «Х-фактор», «Голос країни». До речі, моїм тренером був ваш земляк Діма Монатік. І далі в житті так склалося, що після «Голосу» я познайомився з Арсеном Мірзояном. До чого я це все? Мрії збуваються! Вірте в це», - емоційно виголосив вокаліст, виконавши, як зауважив сам Асафатов, під фортепіано пісню «Море».
Жартуючи, артист показав свої подряпані домашнім улюбленцем руки, зазначивши, що «то кіт, хоча всі думають, що гаряча жінка».

«В мене є кіт, який дере мені руки. А всі думають, що то женщина гаряча. Пісня зараз буде про кота і присвячується всім, у кого є кіт. Бажаю вам, щоб у вас був не тільки кіт, бо я живу тільки з котом», - сказав музикант.
У перерві між піснями він періодично посьорбував «компот», як жартома називав вміст своєї склянки Асафатов.

«Це компот! А ви що подумали? Особисто для мене є дуже важливо те, що є люди, які підтримують інших на шляху до їхніх мрій. Ця дорога важка. І без «компоту» тут не розкажеш», - засміявся виконавець.
Насамкінець він зізнався, що музика та тексти пісень до нього приходять спонтанно, завдяки «вищій силі», а поетом чи композитором він себе ніскілечки не вважає.

«Якщо Бог є, то в нього дуже прикольне почуття гумору. Якась сила відкривається і приходять тексти, музика. І я щасливий, що можу цим ділитися», - посміхнувся артист.

Він запропонував усім охочим вийти на сцену та заспівати разом із ним. На пропозицію відгукнулася одна із шанувальниць, з якою він виконав пісню «Вахтерам».
Після завершенні виступу публіка покликала артиста «на біс», і він ще раз заспівав свій хіт «Море».
Вікторія СЕМЕНЮК

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus