USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ковель озеленять на 1,3 млн

4 Січня 2019 21:36
На послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень у Ковелі готові витратити 1,32 мільйона гривень.

Відповідний тендер для визначення надавача послуг управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради оголосило через систему публічних закупівель Prozorro.

Пропозиції прийматимуть до 18 січня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 21 січня.

Йдеться про догляд за газонами (поливання, прополювання, косіння трави, підвезення ґрунту), живоплотом, посадку квітів та догляд за квітниками, звалювання дерев із корчуванням їхніх пнів, посадку дерев і кущів, формування крон дерев і кущів, вирізування сухих гілок, знешкодження омели.

Послуги надаватимуться в період із 1 лютого до 31 грудня 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ник Показати IP 4 Січня 2019 22:25
ну как же дерева режут и режут вот и у меня во дворе свалка с рбрезаных деревьев растет и растет тополя порезали ветки скинули вишни порезали тоже..вроде как в центре ковеля за пенсионным фондом возле котельни все пастет и растет эта куча..ее еще начал мер ковеля ну тот что чейчас мозги компасирует людям в луццке...тогда его бате на нробы нада была деревина вот и резали вссе подряд одни пеньки и джунгли остались вдоль рички турии...вси ворони з рички перебрались в парк теперь литом ридко кто непомеченый ийго перейде...там тополи по 300 метрив не там не рижуть поризали на кладбиши потрощили памятники.. бестолочь у нас при влади и та шо була и та шо е..головне для них магазины ихни щоб робили ну и землюшоб для них регулярго делили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus